Hétfő!

Pénteki méreckedés szerint, még 1 kg van hátra! Jó lenne azt a héten lenyomni, vagyis le fogom nyomni!:D

Hétvégén megint volt kis csokika evés...az a helyzet, hogy az elmúlt 3 hétbe csoki kívánós vagyok. Nem tudom miért lehet ez. Fogtam erre, arra, de igazából nem tudom miért. Remélem, a héten már elmúlik ez az édesség utáni éhségem. Mert így itt ragadok még egy darabig a 63 kg-nál.:)

mai ebédünk: U1 rántott csirkemell, görög saláta.:) Nyami.:)

És sütünk Amicával finike zabpelyhes-túrós muffint.:) Az lesz a tízórai és az uzsink, már ha jó a ch és kcal tartalma...

Nagyon fini volt az ebéd.:) A felét ettem csak meg, másik fele vacsira lesz. A túrós-zabpelyhes muffin is nyami lett, abból egy felet ettem tízóraira (annyira eltelített, ezért volt elég a fél ebéd is). Uzsira is muffint fogok.:)) Ch-ban is jó lett, egy muffin 13 ch-t tartalmaz.:)

Mindenkinek szép hétfőt!

Mindent bele, még odább a bikini szezon, de miért ne lehetnénk már tavaszra csinosak? Szépen, tudatosan, mindenki eléri a célját!:)

Megjegyzések

  1. Szia, Örülök egy kicsit, hogy írtad ezt az édesség utáni vágyat :) mert én is ebben szenvedek 1 hete. Próbálom mérsékelni, de úgy megkívánom. És a múlt héten kompenzálásképpen 3 nap lenyomtam RR alakreformját, és 1 nap 80 percet, 1 nap 40 percet, így kitelt a hét. Aztán valami vírust elkaptam :(, mert hasmenés volt szombaton hajnaltól, vasárnap délutánra mérséklődött. És ma meg + 1 kg. Hát kicsit mérges voltam a mérlegre, hogy ezek után még többet mér :( Velem is úgy volt, mind veled, hogy hirtelen lement 1,5 kg, majd vissza 60 dkg, megint le 40 dkg, most meg + 1 kg. De folytatom a 150 Ch-s étrendet, és még jobban oda fogok figyelni. :) Bocsi, hogy hosszúra sikeredett, csak valakivel jól esett megosztani az aggodalmam. Te biztos írsz majd bátorítást vagy valami választ :)

    VálaszTörlés
  2. Timoka, biztos is, hogy írok.:)))

    Valami van akkor a levegőben...nem tudom, de igen 1,5 lement, aztán 60 vissza, majd most 63 voltam pénteken, nagyon jó lenne 62,5-re beesni péntekre.:))

    A tornával ügyes voltál, és ne légy szomorú, a testünk sztem picit betartalékolt ebben a hidegben, valamilyen szinten ez természetes folyamat, főleg h ettünk egy kis ezt egy kis azt.:))

    Hajrá nekünk.:D

    VálaszTörlés
  3. Nonó a csoki miatt ne mérgelődj, van két gyermeked, akik betegek voltak a héten, edzel mellettük és még pokoli hideg is van, kell a + energia. Timoka szerintem te se bánkódj, ennyi edzés mellé jár egy kis csoki!!

    Nekem hét számra szaladgál 1 kg fel, le, nem mindegy mit és mikor eszik az ember, de én pl. napok óta be vagyok dagadva, rengeteg vizet tartok vissza...
    Hajrá mindenkinek!!!

    VálaszTörlés
  4. Köszi a válaszokat, Nono, Macska további jó fogyást :) Remélem előbb utóbb beindul megint. Ja és köszi a biztatást is, nagyon kedvesek vagytok :) Így tovább, irány előre :) :) :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény