Mérleg!

Sokkal jobb, hogy nem mérek minden nap, sokkal jobban érzem így magam. Heti egyszer bőven elég. Egyébként azt vettem észre, így jobban el is fogadom magam. Nem tudom hány kg lehetek, csak saccra...63,6 voltam hétfőn, valahol 63-63,5 között sztem, de mivel jó rám az összes régi ruhám, stb. így nem is zavar már hogy 62 vagy 63 vagy 63,5...torna kell, minden nap, azt látom... hogy szép feszes legyek.:)) Nagy igazság, hogy a kiló nem minden.:))

Persze, ezt eddig is tudtam, de nem bírtam ki, hogy nem álljak mérlegre. De most, hogy nincs mérleg, megy és így is szeretném, hogy maradjon.:)

Tartom továbbra is a 150-160 ch-t minden nap! De ebben benne van néha egy kis csoki is!:D

Sokan fogynak egyébként az ideális súlyuk alá, amit nem értek. Nekem fontos, hogy nőies maradjak, itt-ott picit kerekebb,de persze formás. De nem vagyunk egyformák persze.:) Én két gyerek után már nem szeretnék sovány lenni. Ezt azért írtam, mert többen kérdezték miért nem 60-ra fogyok vagy 58-ra, még az is belefér. Nekem nem.:) És Apának is így tetszem.:)

Tegnap comb és hasra tornáztam.:) Ma megint csípő-fenékre fogok. Ezek a kritikus helyek, most ezt erőltetem.:))) Felsőtestre nem kell, cipelem eleget a Lányokat! Azt vettem észre, ha tornázok fentre, utána fáj a karom, izomlázam van és akkor nehezen teszem-veszem a Csajokat!!!

Amica már jobban van::) Panci még nem igazán...velük vagyok egész nap, ápolgatom, szeretgetem őket!:)

Szép napot!

Megjegyzések

  1. A gyerekek tényleg sokkal jobbak, mint egy felsőtest edzés ;-) Az ember imádhatja öket, ők boldogok mert kézben vannak és még szépülsz is közben!! Kell ennél jobb? Jó edzést mára!! Remélem jövő hétre tényleg teljesen meggyógyultok!!

    VálaszTörlés
  2. Bizony.:) Én is remélem.:))) Köszi!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény