Alakreform Rékával!

Szuper, kemény és fárasztó...ilyen volt a tegnap 90 perces óra Rékával. Még nem fáj annyira mindenem, sztem holnap lábra sem állok.:))) Hazaértem és úgy éreztem magam, mint akit agyonvertek. Ennyi guggolást még életemben nem csináltam.:))

Réka megismert, készült közös kép, kérdezte hogy vannak a Lányok, mondta nagyon jól nézek ki.:)))) És hogy jól vagyok, jól érzem magam a bőrömben? Mondtam igen, persze van dolgom még...Megköszöntem a Nike táskát is.:)))) Mondta örült nekem, de ezt gép sorsolja, belenyúlni nem lehet, jó is ez így, de örült, mikor olvasta, hogy én nyertem.:))))

Ma vagy pihi vagy pici felsőtest edzés...és mivel főznöm nem kell, így ma sok sok séta és játszótér a Csajokkal.:))

Szombaton cardió dance.:) Nem lenne rossz heti egyszer, így kedden bejutni a Réka tornára.:) De ez rengeteg mindentől függ. Mondtam is Rékának, ha tudok, megyek.:))) Nagyon feltöltődtem, hogy kimozdultam. Végül Ami nem jött, inkább átment Dáviddal játszani, de nem is baj, mert a gyerekmegörző nem látható helyen van és torna közben tutti azon agyalnék, minden rendben van-e?

És a nagy bejelentés:

Megrendezésre kerül:

2012 NAGY TAVASZI-NYÁRI ÁTALAKULÁSA - A VÁLTOZÁS BENNED VAN! fogyi verseny. Ugyan úgy fog működni minden mint eddig, annyi változással, hogy nem én rögzítem az adatokat (utoljára is már más, Pufoka csinálta, most Judit fogja...) illetve lesz az első 3. helyezettnek nyeremény, legalábbis ezen vagyok.:))) Április 10-én indul a mandula...bővebben a blogon lesz a kiírás, talán még a mai napon!!!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény