Amica szülinapi party!

Ma tartjuk a partyt...a hamik nem éppen diétásak, de azért okosan vannak kitalálva, elkészítve, merthogy:

Lesz tartábeafsteak, az nálunk mindig van, mert Ádus istenien csinálja, mellé sok zöldség (paradicsom, paprika, ubi, sali, hagyma) és kétféle kenyér, slim és sima fehér toast. Ha azt nézzük, ebből 2 sz. slim, kis tatárral, sok zöldséggel, nem olyan veszélyes.

A főfogás, hamburger. Ez mindig sláger, hát akkor házi, nagy hamburger, ide hozzánk!:)) Rendeltem a péknél fini, friss puffancsokat, vettem marhahús pogácsákat, hozzá mustár, ketchup, light majonéz, rengeteg zöldség. Grill lapon sütjük a husit...sztem nem lesz rossz. Nem diétás, de vm-vel egészségesebb, mint a mekis, egy belefér ma nekem is.:)

Ezen kívül lesz rántott csirke falat és francia saláta, illetve sajtos pogácsa.

Sütik: Anyósom féle zserbó (fruktózzal), sárga-barna süti (tk. liszttel, fruktózzal), Nővérem féle almás-pudingos cukorral!!!:) Amica tortája pedig oroszkrém lesz, Barby torta, Szilvi csinálja nekünk (aki anno Elmot is!).:) Ez is rendes torta, vagyis cukros, Ádus azt mondta, ez most legyen már rendes!:)

Szóval, aki keres, az talál olyat, amiből tud enni. Én ezt úgy oldom meg személy szerint, hogy ebédre eszek 2-3 slim kenyeres tatárt (lepróbálom:)), uzsira a Vendégekkel egy hambit, sok zöldséggel, a zserbót tutti megkóstolom, mert imádom és a tortából 2-3 falatot fogok, a nagyon édes már annyira nem csúszik.

Kint szerettük volna tartani, de hideget mond mára...de ha esetleg mégis jó idő alakul, felpakolunk és kimegyünk!:)))

Megjegyzések

  1. Nonó, csodás napot Nektek! Jó idő megrendelve :), mi sétálni mennénk, ha nem fúj a szél.

    VálaszTörlés
  2. Milyen jó ötlet főételnek a hamburger! Meg lehet csinálni egészségesre és mégsem a megszokott ebéd, gyerekeknek meg külön élvezet, hogy ezt ehetnek. Nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Boldog szülinapot a kislányodnak, Nektek pedig jó szórakozást :-D

      Törlés
  3. Köszönjük.:)) Anett be is jött nagyon mindenkinek, gyereknek, felnőttnek.:)))

    Szuper nap volt...:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény