Ez már nem vicces....

...mondta Réka a 2009-es comb résznél...gumikötél, step pad, lábsúly, ez már tényleg minden, csak nem vicces!!!:D

A tegnapi, 2009-es csípő-popsi résztől ma izomlázam van...és jól esik! Mert kell, hogy érezzük néha, hogy megdolgoztunk az eredményért.

A Lányok alszanak...nekem nem kellett főzöm, így tornáztam egyet. Nem sokat, 20 percet. De minden nap, tudatosan tornázok ennyit, teszek ezzel az egészségemért és magamért. Lehet sokaknak nevetségesen kevés ez, nekem ennyi időm jut, néha picit több a tornára. Ha nagyobbak lesznek a lányok, lehet nekem is belefér néha 60-90 perc. Most ennyi, de ennek is nagyon örülök.:)

És igenis ilyenkor, mikor nem kell főznöm, minden a helyén van itthon, megtehetném, amit mondjuk Ádus mindig is kér, hogy pihenjek (feküdjek, szundítsak), de nekem a pihenés maga a mozgás!:)

Szánjuk időt magunkra!!! Meghálálja a testünk és a lelkünk is!!!

Tegnap volt a Fókuszban, hogy fontos-e, hogy terhesség után, hamar visszaszerezze egy Hölgy a régi alakját. Hogy fontos-e, erről lehetne vitatkozni. Mindenkinek más a fontos. Nekem fontos volt, hogy miért? Mert én így érzem jól magam, így vagyok az aki lenni szeretnék, így vagyok boldog és teszem ezzel boldoggá a családomat is!:)

Mindenkinek szép napot!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény