Hajrá Csajok!

Jelentkezni ám a versenyre...eddig 9-en jelentkeztek, de tudom, hogy lesztek még sokkal többen is.:)

Olvassátok csak el az oldalsávban a nyereményt...csodálatos felajánlás!:))...és már megvan a 2.-3. helyezett nyereménye is, illetve folynak még a megbeszélések a továbbiakról!!!:))

Gyerünk Lányok, mutassátok meg, hogy most képesek vagytok 3 hónap alatt, több mint 214 kg-t fogyni! Szerintem sikerül! Biztosan sikerül.:)))

Megjegyzések

  1. Szia, látom már egy ideje a kirást, remélem minél többen lesznek a jelentkezők. Szívesen indulnék, de már a kitűzött elsődleges célt sikerült elérnem (60 kg), most pedig babázok, így feledésbe merül a fogyókúra. Egy biztos ez idő alatt is mindenkinek aki belevág nagyon szurkolok én is és a babó is :) A nyeremények pedig nagyon jók :) Hajrá mindenkinek! Az első három helyezettről remélem majd olvashatunk is egy kisebb cikkben (élmények, honnan indult stb.), meg láthatunk (ha megengedik a nyertesek) az eredményéről képeket is a verseny után.

    VálaszTörlés
  2. Szia Nonó!
    Én nem versenyzek, de a többiekkel tartok.
    Saját blogot írok, és sokadszorra kísérletezek a fogyival (pár éve már sikerült nagyobb súlyt leadni- ami sajnos visszajött) miért ne sikerülne most is? Sokszor belebuktam az elmúlt egy évben a különböző módszerek kipróbálásába, ezért nem szeretnék versenyezni :) De ha érdekel valakit: http://slimmingcure-td.blogspot.com/

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény