Mai felsőtest edzésem közben...

My Porfolio

A hátam, karom, vállam az a terület a testemen, amivel elégedett vagyok, sőt kimondottan szeretem. Vannak dolgok, amiken változtatni nem tudok, pl. striák, de mint a kép is mutatja, nem szégyellem, sőt!:) Hisz született két csodálatos Kislányom. Vannak persze olyan striáim is, amik a súlyfelesleg miatt lettek, azok pedig soha nem felejtetik el velem, milyen is volt ducinak lenni...

Én egy hétköznapi Nő, Anyuka vagyok: pl. striákkal illetve a hasamon a bőröm sem tökéletes és egyéb dolgokkal is elégedetlen vagyok. De 38 kg fogyás után, örülök, hogy a karomon, combomon, stb. nem lóg a bőröm. Az, hogy a hasam még nem az igazi, picit az időre is bízom, remélem, hogy regenerálódik és természetesen meg is dolgozok az eredményért.:) De összességében viszont, amit tudtam és tudok, megtettem és meg is fogok tenni azért, hogy a lehető legjobban érezzem magam és legjobb formában legyek!:))

Megjegyzések

  1. szerintem büszke lehetsz magadra! Kíváncsi vagyok, az én hasam milyen lesz (májusra vagyok kiírva),hízni eddig +10 kg-t híztam, ahogy látom, főleg csípőre és combra. De majd beizzítom Rékát és hajrá.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem nagyon csini vagy, büszke lehetsz magadra! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon csinos vagy és a striákat ne szégyelld, a legjobb alakú nőknek is van és hát "megdolgoztunk" értük, hiszen a gyerekeink mosolya mindent megér. A hízós striákkal meg ne foglalkozz, tényleg szerencsés vagy, hogy nem lóg a bőröd igazából sehol. Én is attól félek, hogyha tovább dogxok, olyan leszek mint egy shai-pei kutya. Egyébként valószínűleg a korral is jár, a Te bőröd még rugalmasabb. Én már 35 éves vagyok és sajna ilyenkor nehezebb, de remélem nem lehetetlen. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény