NAGY TAVASZI-NYÁRI ÁTALAKULÁS 2012


NAGY TAVASZI-NYÁRI ÁTALAKULÁS 2012 – A VÁLTOZÁS BENNED VAN!
4. Fogyókúra verseny!
Ha még nem érted el az ideális vagy álom súlyodat, még van időd nyárig… most vágj bele a diétába! Én mindent megteszek (főleg lelkileg), hogy támogassalak végig a 3 hónap folyamán, a többi rajtad áll. De én tudom, hogy képes vagy rá, csak bíznod kell önmagadban és tenni érte!

A verseny részletei:

1, Verseny időtartalma
Az időtartam: 3 hónap!
Április 10-július 10-ig tart.

2, Versenyre jelentkezés
Jelentkezni: avaltozasbennedvan@yahoo.com –on lehet.
Tárgyba kérlek azt írd:
NAGY TAVASZI-NYÁRI ÁTALAKULÁS – A VÁLTOZÁS BENNED VAN!

Adatok amiket még kérünk:
Becenév, kor, magasság (m), induló súly (kg), álomsúly.
Kezdeti körfogatok(cm):
(Kérjük a mellékelt kép szerint mérni!)
mell (képen:2)
derék (képen:4)
csípő (képen:5)
comb (képen:8)
vádli (képen: 6)
nyak

Kérünk még képet is, azt viszont ide kérem: nonoeletmod@gmail.com-ra (csak nekem lesz meg, ez sehova nem kerül fel természetesen!)
Két képet kérek, egy teljes alakosat a fogyókúra kezdetén és egyet ugyan abban a ruhában a diéta végén...
(!!!Csak a képet kérem a gmail-re küldeni, minden mást a yahoo-s címre kérünk szépen!)

3, Adatok
Táblázatban lesz minden rendszerezve, amiben fel lesz tüntetve:
Név (becenév), kor, magasság, induló súly, heti mérlegelés eredmény, álom súly. (kezdő-végső táblában és havi rendszerességgel, a cm adatok is.)

4, Mérlegelő
Heti mérlegelő lesz, minden hét végén, vagyis vasárnap várjuk az adatokat. Legkésőbb keddre felkerül a blogra, hogy azon a héten, ki mennyit fogyott illetve ki fogyta a legtöbbet!
A heti elküldött levélben szerepelnie kell (a Tárgyban, ez fontos a könnyebb rögzítés érdekében. Például: Nonó 62 kg!) a becenévnek és az aktuális súlynak! Havonta, kérünk cm adatokat is küldeni! Ugyan úgy tárgyba név és súly illetve a levélben szerepeljenek már a cm adatok is!

5, Százalékos arány!
Nem a leadott kilók száma lesz mérvadó, mindig %-os arányt fogunk nézni, mert úgy korrekt azt gondolom mindenkivel szemben! Különböző kategóriák sem lesznek!

6, A verseny célja
Szeretném, hogy elhiggyétek, képesek vagytok elérni az álmotokat! Le lehet fogyni egészségesen, meglehet szeretni a mozgást. Itt vagyunk és segítünk neked, ha kell erőt adunk, ha kell bíztatunk, meghallgatunk! Öröm lesz ez a 3 hónap, nem szenvedés!

7, A módszer
Nekem nagy öröm lenne, ha a kalória és szénhidrát számolással fogynátok le, mert tapasztalatból tudom, nagyon jó módszer és egészséges! Semmit nem vontok el magatoktól, nem fogjátok diétának érezni és küszködésnek ezt a három hónapot! Viszont, ha úgy alakul, akár életmódot is tudok váltani és sok újdonsággal ismerkedhettek meg (barnarizs, bulgur, köles, teljeskiőrlésű, durum és tönköly gabonák, természetes édesítők:xilit, olívaolaj, kókuszsír…!)
De ha más módszerrel diétáztok az sem kizáró ok, hisz bármely diétáról is beszélünk, a lényeg a kitartás mindegyiknél! Annyi kérésem lenne, hogy villám, csoda diétákat, ha lehet, kerüljétek el. Mert lehet gyors fogyást ígérnek és fogytok is vele, de amilyen gyorsan lemennek a kilók, olyan gyorsan vissza is jönnek. De ezt ti döntitek el! A 90 napostól, az Update-ig mindent lehet. Az reális fogyás erre a három hónapra szerintem: 8-12 kg!

8, Későbbi becsatlakozás
Be lehet csatlakozni a 3 hónap alatt, de az új tagnak fel kell vállalnia, hogy a többiekkel szemben hátrányban van.

9, Nyeremények
Eddig nem voltak nyeremények, de most célom, hogy legyenek. Az első három helyezettet szeretném díjazni, ez ügyben már folynak a tárgyalások!
A blogon, oldalsávban olvasható lesz, hogy kik, mit ajánlottak fel és az is, hogy hányadik helyezettnek!

10, Csoport
Van egy szuper csoportunk Facebook-on. Zárt csoport, csak fogyisoknak.:) Aki részt vesz a versenyben és szeretne beszélgetni, sok jó tanácsot, ötletet kapni, az jelentkezzen:

11, Kérésem
Egyet kérek csak tőletek…ha eldöntöttétek, hogy belevágtok, akkor csináljátok végig, saját magatok miatt! Ne kelljen minden hétfőt úgy kezdeni, hogy diéta, ne kelljen egy életen át különféle buta diétákat, tablettákat kipróbálni és szenvedni. Hidd el, ha egyszer igazán összeszorítod a fogaidat, sikerülni fog. Én tudom…én is ugyan olyan ember vagyok, mint te, ugyan úgy, ahogy nekem sikerült, neked is fog. Csak akard, akard és higgy magadban! Én hiszek benned és már most büszke vagyok rád!:)

12, Korhatár
A versenyre, 17 évesnél fiatalabbak nem jelentkezhetnek!

Köszönet
Ezúton is köszönöm Juditnak a segítséget, aki az adatokat táblázatba rendszerezi és minden héten frissíti!:)) Köszönöm, köszönjük szépen!:D

Megjegyzések

  1. Kérdésem lenne. Január 25-én kezdtem bele a kcal számolgatós diétámba. 10 kg-ot szeretnék összesen fogyni. A nagyján már túl vagyok. Van értelme így is csatlakozni?

    VálaszTörlés
  2. Igen, van.:)))) Hogyne lenne...a vége a legnehezebb...együtt könnyebb.:))

    VálaszTörlés
  3. Profik vagytok!!Jövök:):)Kalóriával nevezek:):)

    VálaszTörlés
  4. Válaszok
    1. Én a helyetekben kategóriákat indítanék. Ha van egy 90 kilós nő, aránylag könnyen ledob 9 kilót és 81 lesz. Viszont egy 60 kilós nő kinkeservesen ledob 4-et és lesz 56 kiló, ami százalékosan is kevesebb fogyás, mégis lehet, hogy nagyobb eredmény. De hogy ne kelljen összehasonlítani, gyököket vonni és különféle elméletekbe bemenni, talán jobb volna, ha lenne két-három csoport: mondjuk, akik max. 10 kilót akarnak fogyni, akiken 30 kiló van, akiken 50... ilyesmire gondolok...

      Törlés
  5. Szia Noémi, jövök én is. Amint lesz egy kis időm július 10ig küldöm az adatokat. Remélem igy majd könnyebben lemennek azok a kilók. Vagyis inkább centi kellene, fenék, comb és has tájból. :-)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm, akkor küldöm az adatok!

    VálaszTörlés
  7. Én is nagy elhatározásba fogtam :)) talán közösen könyebben megy :)
    Minimum 10 kg val szeretnék könnyebb lenni :))
    Lesz egy kis időm küldöm a mailt :)

    VálaszTörlés
  8. Angi jó szerintem így most már, eddig is működött így, az exel meg számolja a %-okat.:))) Majd max legközelebb.:))

    Jól van Lányok, örülök nektek.:)))

    VálaszTörlés
  9. Sziasztok!

    Én is szeretnék jelentkezni, bár senkit nem ismerek itt, csak zugolvasó vagyok, de hátha együtt könnyebben megy. Jó lenne legalább 5 kilót leadni, ami az alacsony alkatomhoz már jól jönne, de még jobb lenne, ha lemenne 7 kiló. Adatokat, amint tudom, küldöm mailben.

    VálaszTörlés
  10. Sziasztok!!

    Úgy döntöttem, én veletek tartok.Eddig 18 kg fogytam,de van még + 10 kg ami már sehogyan se akar lemenni.Hátha most..

    VálaszTörlés
  11. Sziasztok!Én is jelentkeznék, bár elég nagy súllyal, na, de lesz az kevesebb is:DD

    VálaszTörlés
  12. Sziasztok! Én is csatlakoznék, jelentkeztem a facebook csoportba is :-) E-mailt jövő héten tudok küldeni!

    VálaszTörlés
  13. Sziasztok! Döntöttem! Belevágok! Nekem elég sokat kell le adnom!

    VálaszTörlés
  14. Sziasztok! Én is szeretnék csatlakozni hozzátok! :) Kalória és szénhidrát számolással Nonó! :)) Remélem, veletek együtt könnyebb lesz! :) Az adatokat még a héten küldöm.

    VálaszTörlés
  15. Sok sikert mindenkinek!!:)

    VálaszTörlés
  16. Köszönöm! Nekem ez most egy óriási löket, nagyon nagy motiváció! Szombaton küldöm a jelentkezésemet, az adatokkal együtt! :)

    VálaszTörlés
  17. Én is zugolvastam eddig:)
    Kb 1 hónapja diétázom, de kb 20 kiló még hátravan, belevágok én is, sok sikert mindenkinek és köszönöm Nonó a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  18. Én is szeretnék belevágni, hajrá Mindenkinek!

    VálaszTörlés
  19. Cicó, kérlek jelentkezz újra a FB-en....véletlenül nem elfogadtalak, hanem töröltem a jelentkezésedet....

    VálaszTörlés
  20. Már be is vettél a csapatba! Köszönöm itt is! :)

    VálaszTörlés
  21. Én is szeretnék jelentkezni, már elkezdtem egy ideje, de még van hátra elég sok :(((, NA, de nem sokáig :)))), ez jó kis motiváció lesz, nem lesz könnyű, de nagyon igaz, hogy fejben dől el. Nálam a sport faktor okoz gondot, de nem adom fel !!!:)))

    VálaszTörlés
  22. Én is jelentkeztem, de már február 12-én kezdtem a fogyim 90 kilóról, most 81-nél tartok, és kitartóan folytatom veletek!!!!

    VálaszTörlés
  23. No már most én is előbújok,min zugolvasó :) FB-ra csatlakozom,mert ahol eddig voltam eléggé csöndes lett :( És kell a buzdítás. Versenyre is jelentkeznék,de a nagyján már én is túl vagyok és ahogy Angi írja nekem az 59-ból még 4-et fogyni már se nem lesz könnyű,se nem sok %-ba mérve,esélytelen a nyerés,kivéve ha elfogyok villámdiétákkal :))) De mindenképp követem a versenyt és nagyon drukkolok!!!!

    VálaszTörlés
  24. Vagy nem is lehet "csak úgy" a FB-hoz csalakozni verseny nélkül? :(

    VálaszTörlés
  25. Én is zugolvastam eddig :)
    Azt hiszem én is belevágok, együtt könnyebb lesz!

    VálaszTörlés
  26. Szintén zugolvasó vagyok, vagyis inkább voltam, mert belevágok én is! :) A 3 hónap alatt 8-10 kg a cél, majd utána még 5-7kg. Holnap jelentkezem is, hiszen csapatban könnyebb :)

    VálaszTörlés
  27. belevágok én is :) így még nagyobb a motiváció :)

    VálaszTörlés
  28. Én is jelentkezem, de adatokat majd csak 9-én küldök.
    Remélem, jó így. :o)

    VálaszTörlés
  29. Szeretnék én is jelentkezni, mert kell a motíváció és a segítségetek, hogy újra régi önmagam legyek! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény