2012 Szépségkirálynő választás!


A többség gondolom ismeri a sztorit. 70 kg-s Lány indult az idei szépségversenyen, de a"túlsúlya" miatt távoznia kellett.:(

Őszinte leszek, igazságtalannak tartom. Ez szépségverseny és nem feltetlenül a vékony a szép, sőt. Szerintem ez a lány csinos és van kisugárzása (ennek ellenére egy interjúban nekem picit nagyképűnek tűnt)...és egyáltalán nem duci. Basszus ha Ő duci, akkor mit mondanak arra, aki 80 kg? Mikor én úgy gondolom Magyarorzságon pont nem az 50-60 kg a az átlag súly.

Hibásak vagyunk mi is...hisz elfogadott trend lett a 176 cm-hez az 50 kg a Szépségversenyeken. Így szerintem egyértelmű volt, hogy ki fog esni. Sajnos ez az elfogadott és mást szeret nézni a nép...ha nem így lenne, nem IGY lenne!!!

Végre be kéne látniuk a Divattervezőknek és a Modellstúdióknak is, hogy nem vagyunk egy vékony nemzet. Én 61-62 kg között mozgok, de vannak még bőven 40-es ruháim is. Ezt azért abszurdnak tartom. Csoda, hogy már 80 kg-val is varratnom kellett ruhákat, mert nem kaptam magamra, 98 kg-ról ne is beszéljünk.

Azt nem értem, miért ne lehetne valaki 98 kg-val csinos. Ha Ő éppenséggel egészséges, jól érzi úgy magát,  boldog, Ő miért ne lehetne csinos és ápolt???

A Szépségverseny sajnos már nem erről szól...nem a szépségről, hanem minden másról.:( 

Persze lehet van, akinek Ő nem szép. De mindenkinek más a szép. Viszont Ő végre egy hús vér nő, nekem pont ez tetszik benne.:))

Megjegyzések

  1. Nagyon szép és vonzó nő. Szerintem a férfiak is ezt gondolják, csak a zsűri agyában mozog a 176/50. És teljesen rendben van, hogy ki mert állni!!!
    Egyébként én is azzal voltam/vagyok bajban, hogy bemegyek egy ruhaboltba és meg kell kérdeznem az eladót, hogy ebben az országban csak 34-36-os nők vannak. Szomorú, de tényleg, ő egy nagyon szép és vonzó lány szerintem is.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is nagyon csinos, szép lány ő. Én is utálom, hogy csak a vékony a szép és valóban egy túlsúlyos ember már nehezen tud magának vásárolni. Nagyon szomorú, hogy mindenhol meg vagyunk különböztetve, mi ducik. Egyetértek Veled Nonó, nem szabadna, hogy ilyen legyen a világ, de ilyen. :(

    VálaszTörlés
  3. Szerintem is szép lány, és nincs rajta felesleg sehol sem.Csak az a baj, hogy meghallják hogy 70 kg és máris kiszórják!!!!Mert 50 az átlag, és ahhoz képest a 70 már rengeteg szerintük.Szerintem,és ezt mondom úgy hogy 24 éves koromig 50 kg voltam,most pedig 79, hogy a 60-70 kg az nem sok, ha az ember magassága is meg van hozzá, és tapasztalatom szerint ilyen méretben már lehet venni ruhát is.Egyszerűen mindenhonnan az jön,hogy 50 kiló az a tuti csaj, és aki ettől több,az már kövér disznó....sajnos ehhez valami kollektív tudatmódosításra lenne szükség, hogy mindenki belássa, hogy nem biztos, hog y acsont és bőr a nyere.Mellesleg ismerek olyanokat aki bőven 80 kg fölött vannak, de van kisugárzásuk, és boldogok...és ez a lényeg.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép a lány. Sajnálatos, hogy a ropi csajok számítanak csak csinosnak. Az én alkatom is ilyen, csak nem vagyok ennire magas. Viszont van derekam, íves a fenekem, stb... nem érzem azt, hogy bákitől is kevesebb lennék, csak mert nem nézek ki úgy mint egy 10 éves kislány. Megjegyzem nem is szeretnék.
    Már elindult egy változás, hogy már a neves ügynökségek már dolgoznak plus size modellekkel, de a változás elég lassú folyamat. Nehéz a régi beidegződéseken túllépni. Reméljük hamar jó irányba változik a trend.

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok! Ez a hír nekem is nagyon szemet szúrt, és nem értettem, milyen duciságról is beszél a Norbi?!. Egyesek szerint csak figyelemfelhívó botránykavarás volt ez az egész. Nekem az a véleményem, hogy egy barátnőm is indult a szépségkirálynőn, és egy hétig szavaztunk rá, kampányoltunk érte, mert a facebook szavazáshoz az volt írva hogy MINDENKI indul, aki beküldte a képeit, és nem csak a szakmai zsűri által kiválasztott középdöntősök. Erről minden jelentkező e-mailben kapott is tájékoztatást, és csak azokat a lányokat vették ki a szavazásból, akik ezt kérték.. Ezt a kizárást csak azért találták ki, mert a Megasztárban kilógott a sorból a lányzó (ez sajnos látható, ahogy táncolt, felgyűrődött hátán a "hurka", és a feneke is jóval nagyobb a többiekénél...ezen a képen szerintem nincs rajta kivetni való, és én is irigylem őt az alakjáért, de élőben már látszott a probléma) Nonó, egyébként hol láttál interjút a lánnyal? Kerestem,de sehol nem találtam, kíváncsi lennék rá :(

    VálaszTörlés
  6. Azt hiszem egyetértünk!:))

    Bipa ahol fent volt, már törölve lett. Még Réka is hozzá szólt illetve egy másik Lány, aki Vecsési, még kérdezték is, hogy termesztenek-e a káposztát...esetleg valaki más is látta. Ahol én láttam már nincs fent...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az egy másik lány volt szerintem, és ő nekem sem volt olyan szimpatikus.
      A bejegyzéssel pedig egyetértek.

      Törlés
  7. Nem leszek túl népszerű az írásommal, de a szememben Ő igenis húsi...lehet helyes arca, nőies formái, de a szépségipar nem erről szól. Ő még 10 kg fogyással sem lenne csontos, egész egyszerűen más alkat. Ha pedig valamilyen eredményt elért volna, akkor mindenki azt mondhatná, hogy "biztos csak kedveztek a daginak", ami valószínűleg így is lenne. Törődjön a testével, mozogjon eleget, egyen jól és talán egy év múlva rá is jók lesznek a 36-38as ruhák.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény