Nem adjuk fel...

Nem csak a Verseny résztvevőinek szólnak ezek a sorok, hanem mindenkinek.

Ha valamit elkezdtél és akkor, amikor belevágtál hittél magadban (hisz különben biztos nem kezdtél volna bele) akkor most is hinned kell, sőt tudnod kell, hogy a céljaidat csak te magad érheted el!!! Senki nem fogja megcsinálni helyetted. Neked kell érte, bizony KEMÉNYEN!!!!! megküzdened!

Vannak holtpontok, sokszor nagyon nehéz neked, nekem...mindenkinek. Az élet minden terültén vannak nehézségek, negatív ingerek, helyzetek. De mi történne, ha minden egyes ilyen résznél az életükben feladnánk? Soha, de soha nem jutnánk előre. Képtelenek lennék egyről a kettőre lépni, nem lenne sikerélményünk, nem vinne minket semmi tovább!!!

3 éve ilyenkor én sem hittem volna, mire lehetek képes, ha igazán el szeretnék érni valamit...most már tudom. Az ember tényleg hegyeket tud megmozgatni a hitével!!! Én hiszek benned és benned és benned is!!! 

Hiszek és büszke vagyok rád, mert tudom, hogy minden egyes nappal közelebb kerülsz ahhoz a célodhoz, amit kitűztél magad elé és tudom, hogy éppen ezért napról napra, boldogabb ember is leszel!!!!:)

Megjegyzések

  1. Feladni biztos nem fogom, de most hogy megfáztam, kicsit lazábbra veszem a gyeplőt. De csak addig amíg meg nem gyógyulok :) Nem keseredek el, ha nem fogok fogyni a héten, mivel nem is vagyok a toppon, hogy különösebben tegyek az ügy érdekében. De remélem hamar kiheverem ezt a nyavalyát, és akkor teljes erőbedobással folytatom a versenyt :) illetve az életmódváltást :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, erre most éppen szükségem volt!!! Honnan tudtad? :)

    VálaszTörlés
  3. Timi jobbulást neked!!!

    Györgyi nincs mit.:)

    Meglesz...Nonó megérzi!:)))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény