2012. május 30., szerda

Péntek Enikő DVD!

Megkaptam drága Anita Barátnőmtől Enikő 1. DVD-jét.:)) 

Ma ki is próbáltam róla a 25 perces popsi+has részt. Szuper volt... kemény és hosszútávon tutti hatásos lesz, tetszik. A zene és a Lány nem lesz a kedvencem, de a torna nagyon és az a lényeg.:)))

Délelőtt megcsináltam már egy kör Enikő féle popsit, így ma adtam a fenekemnek.:))) Nem baj, izmosodjon csak!:))

Most pedig az izommunka után eszem a kis kefiremet. Mostanában minden torna után eszek egy kefirt, egyrészt a fehérje miatt, másrészt, mert így nem lesz olyan farkaséhségem a torna után!:))

8 megjegyzés:

 1. A zene.... ettől tartottam, ezért nem merem megvenni a dvd-t, mert félek, hogy emiatt nem fog tetszeni. Ha már Te is azt írod, hogy nem jó a zene, akkor lehet nekem nem lesz ilyenem. :( A zene nagyon fontos számomra.

  VálaszTörlés
 2. Nem, rossz a zene, de nem egy Bárány Attila.:))) De szerintem simán elmegy.:))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A kefír teljesen jó, gyors felszívódású ch van benne, és persze fehérje is. Nekem Enikőtől a fittmama dvd van meg, a hathetes kontroll után majd beszámolok róla, belenéztem, jónak ígérkezik, a zene tényleg nem egy bárány attila vagy hamvai pg, de a gyakorlatok első blikkre jók.

   Törlés
 3. A 2-es DVd-t ajánlanám.Nekem vetekszik Rékával:):)Az pedig nagy szó:)

  VálaszTörlés
 4. Én kezdem ezt a csajt jobban megszeretni!! Nagyon szép teste van, nekem kicsit jobban tetszik mint a Réka.. Bár én a Rékát is nagyon szeretem.. :) Kell a változatosság néha

  VálaszTörlés
 5. Igen, az első dvd még nekem sem lett a kedvencem, a másodikat imádom, szerintem a zene is sokkal-sokkal jobb rajta!!

  VálaszTörlés
 6. Akinek fontos a zene, mindenképpen a második DVD-t szerezze be! Annak már szuper a zenéje, szerintem a kardió-intervallum edzések is sokkal jobbak rajta. Az elsőről egyedül a comb-kar zónát csinálom.

  VálaszTörlés
 7. Nekem az elsőről a popsi-has nagyon tetszett tegnap...

  VálaszTörlés