Rájöttem...

....hogy én szeretek itthon tornázni. Sokan mondják, hogy nem tudják rávenni magukat, kell a társaság, a hangulat. Persze én is szeretek közben nevetgélni és lazulni, de én szeretek nagyon itthon is tornázni.:)) Sőt, most, hogy egy hétig mentem cardióra, már már hiányom van az itthoni tornákból. Holnap asszem nyomok is egy kis Rékát vagy Enikőt.:)))

Összesen eddig 1.6 kg ment le a cardió dance hét alatt, ennek örülök, mert nagyon elszaladt velem a ló, már jóval 62 kg felett voltam, most így volt egy kis fék.:) Szeretek 61 kg körül mozogni, nekem azt hiszem ez az ideális.:) Legalábbis én úgy érzem.:)

Azt írták páran, hogy régen tettem magamról képet a blogra...igazából mostanában nem is nagyon készül rólam kép (nem változok már, addig csináltam magamról, legyen összehasonlítási alapom.:)) Állandóan a Lányaimat fotózom, olyan csodaszépek (elfogult vagyok tudom.:)) De most csináltam magamról, alakul a barnaságom, nekem az a legszembetűnőbb.:))





Megjegyzések

  1. Kedves Nono,
    Nemrég találtam rá az oldaladra és meg kell, hogy mondjam Réka után te lettél a példaképem. Egyszerűen fantasztikusan nézel ki, el sem tudom mondani, mennyire szuper mami lettél.
    Én is már 18 kiló mínusznál járok és most hogy már képes vagyok mozogni (90 kilósan ez elég nehéz volt)minden nap Rékával tornázok,napi 20 perc futással kombinálva.Most 72 vagyok, 65 kg a cél. Tanácsot kérnék, hogy hogyan viseljem el a súlymegtorpanást??Normális ez a cél előtt pár kilóval, vagy valamit rosszul csinálok. Az elején csak úgy szaladtak le a kilók, de úgy 2 hete meg sem akar mozdulni az a fránya mérleg. Feladni nem fogom, mert én is szeretnék olyan eszméletlen jól kinézni, mint ahogy te és Réka.
    Válaszodat megköszönném...
    Csak így tovább!!!!:))
    Egy 4 gyermekes anyuka.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény