Torna ezerrel!:)

Minden nap tornázok, egy napot sem hagyok ki. Péntek Enikő azt mondta, a popsi egy jól terhelhető izom, így hát adok is neki.:) Már izomlázam van hetek óta, de ezt sem bánom, hisz az izomláz a barátunk...ezt Réka szokta mondani. Nem hiába, Ők ketten az én személyi edzőim.:)

Mai tornám:  Enikő kardió-erősítő intervall blokkja volt....szakadt rólam a víz, de jóóóóóóóóóóóóóóó nagyon!:))) Kell a heti 2 cardió edzés, fontos!:) Holnap Réka felsőtest és csípő tornái lesznek terítéken.:)

Holnap lesz 3 éve, hogy belevágtam a diétába. Mennyi minden változott és történt azóta...de erről majd holnap.:)

A hamival mostanában hadilábon állok.:( Sajnos kívánom az édességet és csipegetek, amit nem lenne szabad!!! De jövőhéten bekeményítek!

Ugyanis, jövőhéten Cardió dance tábor....jupééééé.:) Nem csatlakozik még valaki hozzánk? Hétfő, Kedd,Csütörtök, Péntek, este 19:30-21:00-ig, 1,5 óra cardió dance lesz! Tutti kalória és zsírzabáló edzés Janival!:)) Én már alig várom...

Megjegyzések

  1. Nagyon mennék ha Pesten laknék :) ma gondolkodtam, hogy lassan itt a Salsa -Zumba tábor és idén nem jutok el, pedig tavaly jaj de jó is volt :) egész héten balaton, rengeteg salsa és zumba óra, testmozgás ezerrel. Akár egy edzőtáborba is elmennék (szép kis nyaralás lenne... de én most ilyenre vágyom :)

    VálaszTörlés
  2. Mennyibe kerül és hol lesz??? Ha elérhető könnyen ( Halásztelekről) lehet átmennék. :)

    VálaszTörlés
  3. Györgyi de szuper kis program.:)))

    Adrikaa Százhalombattán lesz, a BKK Művelődési Házban JP Dance Company, hétfő, kedd, csüt, péntek este f8-tól 1,5 óra.:))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény