Örülök minden kedves új Olvasónak és Tagnak!:)

A megszokott olvasottság helyett 1000-el többen olvastak ma...ez köszönhető a NLC cikknek.:)) Örülök mindenkinek, aki egy picit is elgondolkozott ma a cikk elolvasása után, hol tart most a diétájában vagy azon, hogy végre tényleg el kéne kezdeni a fogyókúrát, mert van egy jó hely, csapat, ahol az emberek tényleg elérik, amit kitűztek maguk elé. 

Tudjátok mi kell ehhez? A legfontosabb a kitartás és a hited magadban, aztán jön, hogy fontos a megerősítés, amit nem mindenki kap meg otthon (én szerencsés vagyok, mindig támogattak a családtagjaim) fontos egy jó csapat, ahol veled egyformán küzdő emberek mondják el, írják le, hol tartanak, mit rontottak el, mit csinálnak nagyon jól. Együtt örülünk minden sikernek. Hányszor hallom, hogy ma nincs kedvem tornázni, de ha te és te és még te is tornáztál, akkor én is nekiállok. Hányan kezdtünk el futni, mert volt előttünk sok jó példa.:)

A mottóm, mottónk nem más: A változás benned van!!! Ha hiszel ebben és TESZEL érte (mert a céljaidat helyetted soha senki nem fogja megvalósítani, csak te magad) akkor biztosan eléred az álmaidat!!! Legyen az bármi!:))

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény