Szuper volt a közös torna.:)

Köszi Lányok, nagyon élveztem a tornát...érzem is a combomat-popsimat, nem hiába, 90 perc az 90 perc.:) Kemény volt, de tutti hatásos. Hát igen, Péntek Enikő, Rékával keverve, azért nem rossz.:)

Csütörtökön 60 percben lesz: pici tánc és kardió, majd kemény Kickbox, felsőtest (mell, hát, mélyhátizom), csípő és pici has.:)

A nyár miatt, sokan elmennek hosszú hétvégére csüt-től, így lesz, hogy variálom a kedd-csüt-i edzéseket. Vagyis nem mindig kedden lesz comb-vádli-b.comb-popsi és csüt. felsőtest-csípő. Jövőhéten keverek rajta egyet.:)))

Óriási energiát ad nekem a torna, olyan Lányokkal tornázok együtt, akiket nagyon szeretek, a barátaim, kis kikapcsolódás, nevetés, bulizás.:))) Sokkal jobb, mint egyedül tornázni itthon.:))

Ne feledjétek, augusztus 11-én FOGYIVÉGI CSAJBULI! A hónap végén lefoglalnám az asztalt az étterembe, addig kérlek jelezd felém, ha jönnél (jászain egy kis Vendéglő) majd onnan megyünk a Margitszigetre bulizni....csúcs lesz!:) Mindenki reggelig marad, így ne aggódj, hogy jutsz haza, majd a reggeli vonattal, busszal.:)))

Megjegyzések

  1. Helló Csajszi! Erre a fogyis talira én is szívesen eljönnék - ugyan nem a fogyiversenyetek keretében adtam le a plussz kilókat, de súlyvesztettként és ruhatárcsere után szívesen találkozom sorstársakkal! :)
    Pusza: Röné

    VálaszTörlés
  2. De jó lenne.:))) Gyere mindenképpen el.:))) Pontos időpontot (hánykor) és helyet írok még.:))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény