Mozgás melegben!

A napi feladatokat is nehéz megcsinálni, nem tornázni...igaz???

Én őszinte leszek, mindig szerettem, vártam a nyarat, de idén nagyon kész vagyok. Egyszerűen alig várom az őszt, perzseli a bőrömet a meleg, ez a kánikula...levegőt nem kapunk, a bőröm alatt éget a meleg.:( Nem esik jól. Összetetszem a két kezem, hogy tavaly voltam állapotos, idén nem menne...

De!!! Higgyétek el a napi és rendszeres testmozgás nagyon fontos. Meleged van így is és úgy is, viszont egy jól eső kellemes mozgás után fáradtság és feltöltődés...sokat jelent!

Én sem tornázok órákat naponta, tegnap is 30-40 perc...Réka 2011 comb részt, majd Enikő belsőcomb és has. Ma Réka INEP talaj részt fogok és utána Enikő féle felsőtest 4 kg-s súlyokkal.:)

Nekem kell a napi és rendszeres testmozgás, megörülnék már nélküle. Holnap viszont annyit rohanunk (esküvő), hogy a mozgás a hajnalig tartó tánc lesz, de vasárnap irány futni!:)))

Éssssssssssss két dolog is van a levegőben, ami jövőhéten kiderül! 
Az egyik rólatok szól, a másik rólam.:))) 

Megjegyzések

  1. Én meg tiszta lüke vagyok, eddig egyáltalán nem mozogtam, a héten pedig nem elkezdtem a mozgást, napi 65 percben? :)

    VálaszTörlés
  2. Én reggel 8-tó...... hajnal 1/4 2-ig dolgoztam.Nagyon hiányzik nekem is az edzés, de most komolyan? Mikorra súvasszam be??????????:( Ha épp nem melózom, akkor meg a fiúkkal szeretnék foglalkozni. Vagy kinyújtani, felrakni a kétszeresére bedagadt lábamat...........:(

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény