ÓRIÁSI ÖRÖM!!!!!

Óriási öröm nekem, hogy az elmúlt hetekben, napokban elindult a NonóÉletmód első nagy átalakító 2012-re való jelentkezés, nemsokára (szept. 2.) lezárjuk a jelentkezést, sorsolunk és valakinek megváltozik az élete.:)

Szintén fantasztikus számomra, hogy a NonóÉletmód csoport, már nem is én vagyok, hanem ti, a csoport, a csapat, a ti lelkesedésetek, kitartásotok, akarterőtök együttes köre lett.:)) Amely eljutott most egy fontos ponthoz, amikor is elkészülnek az első NonóÉletmódos pólok (aug. 30-ig tudjátok megrendelni, oldalsávban a képre kattintva) amiket először a 27. Nike Budapest Félmaratonon futóversenyen debütálunk, abban futnak a Lányok és a Szurkolók is ezt viselik majd!:)

Éssssssss, egy óriási dolog, amire már többször céloztam, de sok mindentől függött, hogy elindul, elkezdődik-e valami új, valami szuper dolog az életemben. És minden összeállt, mert csodálatos Férjem, Gyerekeim és családom van, mert itt vagytok ti és én, hatalmas álmokkal és célokkal...ma jelentkeztem és október 6-al elkezdem az

AEROBIC SPORTEDZŐI KÉPZÉST a Fitness Companynál.:)))

Az álmok tényleg hatalmasak, de minden álmos teljesül, ha teszünk érte! Helyt kell állnom majd sok helyen, de képes leszek rá, mert igazán akarom.:)

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény