Cini, átalakító!:)

Cini csodaszépen halad a célja felé.:)) 2. és 3. heti étrendek is felkerültek a blogra. Nagyon változatos, finom ételeket fogyaszt és jókedvvel, szépen fogy.:)


Cini, 2 heti összefoglalója:

 Ez a hét is nagyon hamar eltelt. Voltak olyan napok, mikor kicsit éhesebb voltam, de annyira sosem, hogy megforduljon a fejemben a bűnözés gondolata. És megint nem szenvedtem egy percet sem. Na jó párszor mégis, mert Réka néha nagyon brutális tud lenni, de étkezés szempontjából maga az álom az étrendem. A héten ugyan kilóban nem fogytam semmit, de a testzsír százalékom csökkent a mérlegem szerint, bár ez nem tudom mennyire mérvadó. Minden esetre elhozom Anyuméktól holnap a rendes mérőmet és az már pontosabb adatokkal fog szolgálni:) Remélem még működik, mert kb 10 éve használtam utoljára:) És hát kapok bókokat rendesen. Anyu szerint: Már nincs akkora hasad Kislányom!:)) És a férjem is minden nap megdicsér, hogy mennyit alakult a testem:) és szinte kivirultam ebben a 2 hétben. Nagyon simogatja ilyenkor a lelkem és minden ilyen kis apró mondatocska visz tovább előre a célom felé. És annyi energiám van, mint még soha, pedig éjfél előtt nem fekszem le, pörgök ilyenkor is és reggel mégis kipihenten ébredek. Ebben gondolom nagy szerepe van a mozgásnak is. Mindkettő nagyon fontos, táplálkozás és mozgás, a kettő egymás nélkül nem elég. Tudom, hogy így együtt, az étrendemmel és a tornával el fogom érni az álmaim. 
Vasárnap elindult a fogyókúra verseny is, így még könnyebb lesz haladnom az úton, hiszen tudom, hogy rajtam kívül minimum 151-en ugyanúgy küzdenek az álmaikért. Hajrá Mindenkinek!

Hozzáteszem, hogy Cini férje, Szabi is fogyott a héten, eddig -3,6 kilónál jár, mert együtt könnyebb!!!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény