Life Network Stúdió felvétel.:)

Szokás szerint óriási élmény volt.:) Nagyon szeretek a Life-os csapattal együtt dolgozni, mert profik, figyelmesek és kedvesek.:)

Katus Attilával ketten voltunk meghívott vendégek. Őszinte leszek, nekem Katus Attila picit kiesett a látószögemből, a Szombati Esti lázban picit nagyképűnek tűnt és annyira nem is követtem a munkásságát...eddig. Egy kedves, szimpatikus, értelmes Férfi, órási tudással. Nagyon pozitívan csalódtam benne. Mindenben egyet értettünk, étkezés, mozgás, csoport fontosság, érzelmi, értelmi megerősítés. Nagyon jó kis anyag lett szerintem.:) 

Az elején mikor bemutattak minket, azt mondta nekem, le a kalappal azelőtt, amit elértem, végén kézcsókot is kaptam.:) Nagyon jól esett a figyelmessége. Továbbá azt is mondta a felvétel során, hogy sokat hallott már rólam és csak jókat! Remélem tényleg így van.:))

A kisfilmet, amit a Life forgatott Tündivel is velem is láttam, vágottan...szerintem jó lett, főleg Tündi, olyan szép és kedves.:))) Magamon persze egyből találtam 10 dolgot, ami nem tetszett. Az egészet láthatjátok ti is jövőhéten szombaton, vagyis: 
OKTÓBER 6-ÁN A LIFENETWORK, EZ ZSÍR CÍMŰ MŰSORÁBAN, 15:00 ÓRAKOR, DE FENT LESZ A VIDEÓ A LIFE.HU-N IS.:)

Október 6 nagyon fontos dátum nekem amúgy is, 
mert aznap kezdem a sulit is.:))))

Erről is váltottunk pár szót Attilával, hogy kezdem az iskolát, mondta örül, hogy szakmabeli leszek ilyen módon is!:)

És a legvégén, minden NonóÉletmód-os csoporttagnak, olvasónak és diétázónak sok sikert, sok sok leadott kilót és puszit küldött velem!:D

Megjegyzések

  1. Ó de jó, az október 6 nekem is fontos dátum! :)
    Előre is gratula és nézni fogom a magazint!
    Pusza: Röné
    (bocsi, most másik login alól írok, de attól még ugyanaz a Röné vagyok :D)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény