Újult erővel újra itt!:))

Letelt a pihenés...természetesen kevés volt, de annál csodálatosabb.:)) Kipihenni két Kicsi mellett nehéz az embernek magát, de feltöltődtem és nagyon jól érzem magam.:D TELIS TELE VAGYOK ENERGIÁVAL!:D

Hosszabb bejegyzéssel az egy hetes étkezésről, mozgásról, megélt, átélt életmód és egyéb tapasztalatokról, képekkel fűszerezve este jövök.:)

És... mostantól a bejegyezéseket esténként fogom megírni illetve érdemben a csoportban is esténként leszek elérhető, mert Aminak elkezdődött az ovi, a külön órák, Pancim is egyre nagyobb lesz, elkezdődik majd a sulim stb. Este leszel mindig gépnél 1-2 órát, amikor blogot írok, csoportban a kérdésekre és a privát levekre is válaszolok.:)

Ami most fontos, ma éjfélig lehet jelentkezni a a versenyre!!!! DE, a képet holnap, azaz 22-e éjfélig lehet küldeni, sokan kérték a hosszabbítást. Tehát minden adat Timinek ma éjfélig, a kép nekem holnap éjfélig érkezzen meg. 

Így INDUL A VERSENY VASÁRNAP ÉS KARÁCSONYIG MINDENKI ELÉRHETI AZ ÁLMÁT, AKI TESZ ÉRTE, ÉS ÍGY LESZ, MERT MI EGYÜTT MINDENRE KÉPESEK VAGYUNK!:)

Megjegyzések

  1. A csudába, megint lemaradtam :( így jár az, aki egy rövid időre hanyagolja a blogolást

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény