2012. október 16., kedd

Almás máktorta.:)

Igazából az ország tortája adta az ötletet, de azon kívül, hogy ebben is van mák és alma, annyira nem hasonlítanak egymásra. Illetve az enyém cukormentes is.:) Nekünk nagyoooooooon ízlett.:))

Gyorsan egészséget és finomat elv szerint működök...tudjátok, soha nem készítek nehéz desszerteket, két kicsi Gyerek mellett sem időm, sem energiám. Mégis mindig kisül valami fincsi.:)

Hozzávalók:

4 tojásos piskóta (tönköly fehérlisztből és xilittel), 
2 evőkanál mákkal
7 dl tej, 2 tasak vanília pudinggal, xilittel
3 közepes alma reszelve, nagylyukú reszelőn, sok fahéjjal megszórva

Miután megsült a piskóta és kihűlt megkentem kb. a fél adag vanília pudinggal, majd rákerült jól kinyomkodott (az előzőleg kb. 20 percet állni hagyott) alma és a tetejére a maradék puding.:) Nagyon finom, tényleg szívből ajánlom bármilyen eseményre. Picit mákos guba, de mégsem, mert az alma úgy megbolondítja.:D

Nálunk az esemény: Jön holnap Cini és Szilvi, a dietetikusunk hozzánk.:) Nekik lesz "most már nem":) meglepi.:))


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése