Anatómia, anatómia...húúúúú

Hát igen, azért az anatómia, az azért egy kemény dolog kérem szépen. 

Ott ültem ma 7 órát, jegyzeteltem, néztem Samu-t (csontváz) és Beát, aki mindent megmutatt rajta és azon filóztam, hogy lehet ilyen jól, érdekesen elmondani az anatómiát, mint Bea teszi... Tényleg szuper tanár, egy kemény, tudatos, baromi jó fej Nő...de az anatómia még így is sok és sokkkkkk. Azért ezt bevágni....de befogom.:)))

Kötőszövet, sejtek, izmok...de megtanulom!!!!! Mert képesek vagyunk mindenre, amit igazán akarunk. Meg tudom tanulni és az életben kamatoztatni fogom!!! Ennyi!:)

Szeretném megragadni az alkalmat, hogy minden NonóÉletmód-os és más Hölgynek, Urnak is, tiszta szívemből gratuláljak, aki részt vett a mai Spar Maratonon akármilyen formában, szuperek vagytok!:)

Illetve szeretném megkérdeni,ki jön velünk, NonóÉletmód-os lányokkal november 25-én a Tesco Fitt Arénára?...mi megyünk jó páran!:)


Ennyien már vagyunk:


Csatlakozz hozzánk. Természetesen nem kell ugyan azokon az órákon részt vennünk. Én most inkább új trendeket, mozgásokat szeretnék megismerni, Varró Gyula, Pati Nagy Attila, Nagy Amarilla, Gáspár Kata, Katus Attila stb., ami és aki még belefér...az Ő óráik érdekelnek.:) De mindenki talál számára megfelelő edzést, mert ott lesz Péntek Enikő, Rubint Réka, Tatarek Rezső és még sokan mások is.:)

Megjegyzések

  1. Varró Gyulához has-láb-popsira és spinningre jártam, még mikor s MoM-ban tartott órát. Baromi jó fej, a spinninge már reggel hétkor kellett foglalni a helyet, mert annyira kapós volt!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény