Büszke vagyok...

...pedig nem az én érdemem, de az, hogy Cini mar több mint 5 kg mìnusznàl tart, ez nekem fantasztikus érzés.:) Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen kitartóan küzd az àlmàèrt, amit, nem is olyan sokára meglàtjàtok el is ér.:))))

Tenni kell érte, magától nem megy....de ha teszel, odafigyelsz arra, hogy mit eszel, mozogsz és tudatos vagy, nincs az az ember, aki nem tud lefogyni!!!!:) Te is elérhetsz bàrmit az életben, amit igazán akarsz, csak tenned kell érte.

A mai Közös Torna szuper volt...olyan jól esett. Holnapra a tervem 2009 Réka comb és hasizom.

Már csak kettőt kell aludni és SULI!:))) Szombat és vasárnap is megyek, de mind a két nap szeretnèk utána 20 percet tornázni. Reméljük marad erőm.:D

Ma Àllatkertben voltam Amival és az ovis csoportjával...nagyon jó volt, de úgy elfáradtam. Nem lennék óvónő, azért ennyi gyerekre figyelni...nem semmi. De szuper a kis csapat különben.:)

Amival is most már rendszeresen mozog, heti egy úszás ( ovival) heti két kézilabda edzés (alapokat tanul, inkább futkàroznak, labda pattogtatàs, paszolàs) ès heti egy tánc. Ezeket mind szereti, szívesen csinálja, ameddig élvezi addig miért ne? Büszke vagyok rá nagyon.:))))

Mindenkinek szép estèt.:)))

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény