Kangoo órán jártam.:)

Megvan a második aláírásom az 50-ből...jeeeeeeeee.:)))

Szóval annyi jót hallottam a Kangoo-ról, ma elmentem, vagyis végre eljutottam.:) Már régóta készültem...

És beigazolódott a gyanúm. Az volt a gyanúm, hogy én is, mint sokan, úgy mentem a suliba, hogy na én tutti a táncos, ugrálós, kickbox és egyéb mozgásformákat fogom szeretni és élvezni, a lazító, streching, pilates és egyebekre max. kíváncsi vagyok...na.

Hát elmentem kangoo-ra. Mikor odaértem a Lány, aki tartottam elég furi volt, kedves, de valahogy nem volt egyből szimpi, szerintem én sem neki. Majd óra előtt volt időnk beszélni, mivel ketten voltunk csak. Kérdezte, hogy suliba járok? (ott volt a papír a kezemben, amit alá kell íratnom), hova stb...érdeklődő volt...

Aztán felvettem a cipőt ésssssssssss tudtam benne haladni, már örültem, hogy nem taknyoltam el azonnal. Aztán elkezdődött az óra és basszus, úgy ugráltak, mintha semmilyen fura, nehéz és instabil cipő nem lett volna a lábukon. Az oktatón kívül hárman voltunk egyébként. A Lány nagyon élvezte amit csinál, látszik, hogy imádja ezt a mozgást. Viszont nem volt kontaktus, nem nézett a szemünkbe, nem mosolygott és mondta (mint pilates-en, újonc voltam) hogy jól van, megy ez...

A legjobban úgy tudom megfogalmazni, hogy leugrálta az órát, de nem tanította. Ami nekem hiányzott, hisz kezdő vagyok.

 Próbáltam követni a koreót, közben nem elesni és még élvezni is. Aztán mikor végre lekövettem a csajt, basszus leguggolt előre, hogy nézze, hogy megy...oké!!! Mindent beleadtam esküszöm, de sztem full béna voltam.:)))

Utána még váltottunk pár szót és jöttem.

Tetszett, elfáradtam, megizzadtam....de nem lesz a kedvencem. Valahogy nem...de jó volt.

Ésssss most készüljetek, ki fogtok nevetni, nekem a Príma torna jobban tetszett!!!! Ez van!:)))

Legközelebb szerintem alakformáló edzésre megyek, aztán pilates a terv.:))) Próbálgatom a határaimat kérem szépen!:D

Megjegyzések

  1. Ha eljönnél egyszer oda ahova én járok, biztos jobban tetszene. Ha vannak újak, mindig könnyebb koreográfiát veszünk, és ő nem csak leugrálja az órát hanem tanítja is. Ja és mindig hatalmas a hangulat nálunk. :) Szokott lenni farsangi kangoo, tavaszváró szivárvány kangoo, meg télapó kangoo is. :)

    VálaszTörlés
  2. De jó...hát igen, ha nem is minden, de a legtöbb a tanáron múlik!:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény