Végső döntés!

Kiírtam egy versenyt, melyben az állt, hogy xy innentől kezdve lehet jelentkezni a versenybe 09.21-ig! Itt hibát követtem el, meg kellett volna határoznom, hogy 09.18-09.20-ig lehet jelentkezni a versenybe, mert volt aki már a verseny előtt 2 héttel megadta az aktuális súlyát és volt aki a verseny utolsó napján. Többen jelezték ez nem korrekt, vegyünk az elmúlt hetet 0. hétnek és most kezdjük meg az első hetet. 

DE!!!

Sokat gondolkoztam ma ezen (szavazást is írtam ki, kár volt), főleg azon, hogy a blognak eddig a segítés volt a célja, az, hogy inspiráljon valakit, téged!!! arra, hogy fogyj, hogy változtass. Miért is követett el hibát, aki már 2 héttel a verseny előtt fogyni kezdett? Nem ez volt a cél, hogy rávegyünk magunkat a változásra? Sőt, én mindig mondom mindenkinek, hogy a verseny előtt 1-2 héttel már kezdjen el "alapozni".

Ez nem egy közjegyző által jóváhagyott verseny, nem megyünk el mindenkihez, lemérni, elhisszük, hogy annyi az annyi és a kép, amit elküld nekem is valós!!! 

Ez egy jó csapat, egymást segítő csoport által, egymás inspirálására megrendezett verseny. Amit bár versenynek hívunk sokkal inkább Segítségnyújtás. Az, hogy vannak nyeremények egy plusz lelkesítés mindenkinek, de a fő cél a súlyvesztés és nem feltétlenül a verseny megnyerése...legalábbis én eddig ezt hittem.

A hibát jelzem én követtem el, máskor nem lehet már jelentkezni a versenyre hetekkel korábban...bár ez eddig is így volt mindig és soha nem volt belőle gond vagy összetűzés. Mert nem ez volt a legfontosabb. 

Ki volt írva a verseny és ehhez tartsuk magunkat, nem szeretném a verseny hitelességét elveszíteni, többeknek igazuk volt ebben!

Mindenkinek meg volt a lehetősége, hogy szeptember elején jelentkezzen, ahogy az is, hogy az utolsó napon. A verseny alatt magunknak tartozunk elsősorban elszámolással!

Szeretném, ha ugyan olyan összetartó, egymást segítő kis csapat maradnánk, mint eddig is voltunk. Aki nem ért velem egyet sajnálom, komolyan. Így döntöttem. De egyet ígérhetek, legközelebb okosabb leszek, hisz az ember mindig tanul!

Megjegyzések

  1. Ez így helyes!
    Kicsit én is furcsáltam ezt, mert úgy gondoltam, hogy akkor mindenki akkor kezdi majd, amikor a verseny is indul, 23-án.
    De ettől függetlenül én ugyanazzal a lelkesedéssel folytatom, nekem tényleg a részvétel a fontos, hisz már azzal nyerünk, ha ezt sikeresen végig csináljuk!
    Ez a legnagyobb nyeremény!

    Sok sikert mindenkinek!

    VálaszTörlés
  2. Én is egyetértek, pedig én nem is jelentkeztem a versenybe, én leginkább önmagammal állok harcban, nem másokkal. :-) Meg az életmódváltást nem is szeretném siettetni. De azért részvétel nélkül is szurkolok mindenkinek, hajrá!!! :-D
    Ne vegyétek már ezt vérre menő harcnak, ha lefogytok, azt valóban önmagatokért tegyétek, ne a nyereményekért, az csak egy plusz. ;-)

    VálaszTörlés
  3. Draga Nono! Nem kovettel el semmifele hibat! Ez a verseny nem olimpia, ahol gerinctelenul mindenkit le kell gyoznunk, hogy mi legyunk az elsok! En teljesen megertettem a lenyeget, segitsuk egymast egy KOZOS cel elerese erdekeben. A kozos cel pedig a minel tobb boldog, mosolygos, elegedett es legfokepp EGESZSEGESEBB!!! csinos no es ferfi, akiknek talan egyedul nem sikerult a fogyas, viszont egy "fogyi-tabor" sokban osztonzi es eloreviszi oket. A fogyast, az eletmodvaltast az embernek maganak kell eldonteni, es csak onmaga tehet erte! Lehetnek eletmod-tanacsadok, csucsszuper etrendek, orvosi vizsgalatok, barmi, csak annak van hosszutavu ertelme, ha az ember a fejeben eldonti, hogy igen, van celom, es mindent megteszek erte. Az, hogy itt egyutt vagyunk, egy hihetetlen plusz, ami erot ad! Es aki nem igy fogja fel, jobb, ha kiszall. Nem mondom, hogy nem lehetnek negativ velemenyek, hiszen az elet sem csak pozitivumokbol all, de itt osztonozni kell egymast, nem lesulytani, es Nonot is tamogatni, meg Timit is, hiszen a sajat idejuket felaldozva ertunk tesznek rengeteget, anelkul, hogy tolunk barmit is elvarnanak cserebe! Ez az elet egy nagy csodaja, kedveseim! Fel a fejjel, szurkolok mindenkinek, aki igazan eldontotte, es kitart! Udvozlettel: Marcsi33

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény