Ha sportruházat, akkor nekem:


Nagyon sok sportruházati termék van a piacon. Régen nem ismertem az ERIMA márkát, csak mikor az az érdi Kézilabda csapatunk felkerült az NB1-be és ők is ebben a márkájú mezben, melegítőben kezdtek el játszani, ezeket a kiegészítőket kezdtél el használni. 

Mi is vásároltunk melegítőt a családnak, illetve pólókat, sortokat, törülközőket is. Több éves viselés után is olyanok, mint újkorukban. Nagyon kényelmesek, nagyon jó a fazonjuk és a színeik is a termékeknek. Szuper márka és óriási választékban kínál mindenféle sportfelszerelést és ruházatot.

Most, hogy suliba járok és kezdődnek a gyakorlat órák (későbbiekben a saját óráim:)) bevásároltam az aerobic-hoz felsőket, nadrágokat és egy melegítőfelsőt.:) Tessék figyelembe venni, hogy a képek egy 10 éves Fotóműszésznő képei, a keresztlányom készítette őket.:)




















A NonóÉletmód-os pólókkal kapcsolatban folynak a tárgyalások az Erimával, innen szeretném megrendelni az "alapanyagot" amire a nyomat kerül majd. Az első póló már megvan (türkizkék), ha felkerül rá a logó. Ahogy elkészül, bővebben írok a továbbiakról.:)


Aki esetleg szeretne Erima ruházatot magának vagy érdeklődne esetleg csapat, ruházat iránt (mez, felszerelés) keressen meg a nonoeletmod@gmail.com-on!

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény