NonóÉletmód Wuuu party 2012

Hol is kezdjem.:)

Nem élem magam előre soha bele, hogy vajon hányan leszünk, ki, kik jönnek el...nehogy egyedül üljek ott. Persze egyedül nem lettem volna, hisz Tündi velem jött.:) Éssss most is kellemesen csalódtam, mert az, hogy ennyien, 12-en eljöttek, bizony nekem óriási öröm.

Tudom, ezek mind olyan elcsépelt szavak, de ez az igazság, életemben nem gondoltam volna, hogy azzal, hogy elkezdek írni egy naplót, majd egy blogot, hogy igazából én kerestem segítséget a fogyásomhoz és kaptam is, mindezzel segíteni tudok és létrejön egy ilyen összetartó, szuper Közösség, mint a NonóÉletmód.:) 
Köszönöm nektek, általatok lett azzá, ami.:)

Tegnap voltak könnyek, de voltak nagy kacajok is! :) Büszke vagyok rátok, hogy mertek változtatni, ki meritek ezt mondani, tesztek ezért nap, mint nap, rá mertetek lépni az útra és végig tudjátok, tudtátok csinálni!:)

Régi kedves Barátnőm Oniki is eljött, akit a fogyásom eleje óta ismerek, azóta találkoztunk többször személyesen is és azt mondta nem változtam, ugyan olyan vagyok, emberi...ennél többet nem is mondhatott volna nekem. Hálás vagyok érte!:) Sokat jelent ez nekem.

A hangulat fergeteges volt, szerint 10 óra is kevés lett volna.:)) Remélem tavasszal újra, ha úgy alakul még többen, tudunk találkozni, mert úgy gondolom ez mindenkinek ad egy újabb lökést, erőt és energiát.:) Mert tényleg olyan HŐSNŐK vannak közöttünk, hogy amikor mesélték a történetüket csak ámultam, milyen nagyszerű embereket ismerhettem meg.:)

Csoportkép.:) 




Összetartozunk.:)

  
A "lányaim" egy része.:)


Tündim, Ő képviseli a dögöskacajSzépségkirálynőt.:)


Együtt.:)


Kicsi Kláritól tanulunk.:)))


Sziszókám mesél.:)) 
Köszönöm, a csodálatos ajándékot...sokat jelent nekem.:)


Másik fele a "lányaimnak".:)


Még egyszer...:)


Itt már bulizunk...
ide csak hárman mentünk, de így is CSÚCS volt.:)


Szépségek.:)


Olyan széééép, és sovi!:) 
Büszke vagy rá, rengeteget változott kívül és belül is, igazi NŐ lett.:)


Wuuuuuuuuu.:)


Cejetem.:) Másik büszkeségem.:)


És igazából mindenki sikere az én örömöm is, mert végig követem és sokat jelent nekem az őszinteségük, a kedvességük, a nyíltságuk felém. Bíznak bennem és én ezt a bizalmat soha nem szeretném elveszíteni.:)

Mondhat nekem vagy rólam bárki bármit, de amikor könnyek között azt mondták tegnap a Lányok, hogy tudtam, (ha csak egy picit is vagy néha) de segíteni...
vagy, hogy egy éjszaka alatt végig olvasták az 1 év alatt írt fogyis napló, blogrészeket és ez elindította őket azon az úton, amire előtte nem tudták, hogy lépjenek rá... bizony én BOLDOG vagyok!

Tavasszal folytatjuk!:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény