Utolsó nap 2012-ben!!!


Bizony, ez az év is véget ért...

Őszinte leszek, nem szoktam nagy feneket keríteni a szülinapomnak (dec. 26.), alapból az én szülinapomon mindig van karácsonyfa, mindenki kap ajándékot rajtam kívül is és jön a család ebédre...:)) De én ezt szeretem!!!!

De magának a számnak nem szoktam nagy feneket keríteni. Én megragadtam 23-25 körül. Ha kérdeztél mostanában is még néha azt vágtam rá...25! Aha, szeretnéd Nonó!:)

De most a 28....vagyis számotvetettem...és hálás vagyok. Illetve valahogy megértem erre a korra. Nem érzem magam 25-nek, 28-nak érzem magam, két csodás Kislánnyal és egy szuper Férjjel.:)) Minden így tökéletes.:)

Jövőre rengeteg cél, terv van...a legfontosabb, az egészségünk megőrzése. 
Szeretném, ha a Lányaim és Ádus egészségesek, boldogok maradnának! 
Szeretném az iskolát a lehető legszebb eredménnyel elvégezni és órákat tartani továbbra is. Szeretnék új óratípusokat megtanulni és oktatni. 
Szeretném, ha számomra fontos embereknek segíteni tudnék elérni az álmaikat!!!
Szeretném, ha a NonóÉletmód közösségünk még több embernek segítene megváltoztatni az életét! Még sok sok emberhez eljutna, hogy a változás benne van!
Szeretnék jobb Anya és Feleség lenni! 
Szeretném kihozni magamból a lehető legjobbat és legtöbbet minden téren!

A legfontosabb, hogy Amica, Panka és Ádus vannak nekem, mert nélkülük...sehol nem tartanék. Nem lennének álmaim, mert az álmaimat mellettük álmodtam meg, a vágyaimat ők tették elérhető célokká. Általuk vagyok az, aki vagyok! 

Összességében, bár ez egy életmód blog, de 2012 zárása mégis az számomra, hogy idén is hálát adok (mint eddig mindig) a csodálatos CSALÁDOMÉRT!:D 

BUÉK mindenkinek!:)

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény