Dance aerobic-on...

...voltam a Life 1 Fitness-ben! Az óra nagyon tetszett, ügyes volt a Lány, élvezte, jól betanította a táncot, érthető volt és korrekt. De! A hely, az nem az én világom. Az emberek be vannak fordulva, se egy mosoly, se egy köszönés. Ezek a nagy termek annyira ridegek. Nem azt mondom, hogy mindenki barátkozzon mindenkivel, de azért egy kis közvetlenség vagy nem is tudom. Szegény lány is próbált kommunikálni az óra alatt, de sok választ nem kapott.:( 

Ilyenkor értem meg, ha valaki azt mondja, nem szívesen megy Terembe edzeni, tornázni. Mert tényleg szép, van minden, de valami fontos a legjobb helyeken mindig hiányzik, olyan üres az egész és rideg. Nem tudom, én ezt érzem. Ennek ellenére, minden Tanár függő, biztosan ha megtalálnám álmaim oktatóját letojnám a hely atmoszféráját.:) 

Vasárnap a Gilda Max Savoyába megyek órára.:) Most direkt óralátogatásra ilyen nagy termekbe választok órákat.

Remélem a fogyi szépen megy Lányok, Fiúk!:) 

Kaptam egy levelet a minap. A reggelivel kapcsolatban kérdezett a Lány, hogy mit kell, mennyit és általában mi jó reggel? 
Sokan reggel felébrednek, eszükbe jut az előző napi rosszalkodás, és egyből azt mondják maguknak, na ma nem eszek. Kezdjük akkor, hogy reggel csak egy üres kávé és délig max gyümölcs....a legrosszabb választás szerintem. Majd délben egy kis leves...délután már azt sem tudod mit egyél olyan éhes vagy, eszel egy szendvicset jó esetben, rossz esetben valami kekszet vagy pudingot. Estére még éhesebb leszel és megeszel megint mindent, amit találsz.
Mert, ha a reggel nem indul jól, a szervezeted kiéhezik és este, mikor hazaérsz, megnyugszol, akkor fogja magát kárpótolni. 
Ezért!!! Reggel teljeskiőrlésű és/vagy tönköly pékárú, kenyér, pici margarin, sonka, sok zöldség, de sokan esznek reggel zabkását, vagy zabpelyhet tejjel, pirítóst, tojást bármilyen formában, kefirt...hidd el, sokkal jobban bírod majd a napot és ha ezután eszel tízórait, ebédet, uzsonnát, persze megfelelő mennyiségben és minőségben, akkor vacsorára már elég lesz a könnyű étel is.

Okosan és egészséges!:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény