Elképesztő hétvége volt...

Rengeteget tanultam ezen a hétvégén Gáspár Katától! Nagyon tisztelem őt és nagyratartom. Kemény nő és kőkemény tanár, éppen ezért szeretem. Nem totojázik, megmondja a frankót, ha nem mondja is látod rajta...:) de általában mondja. Elvár tőled egy szintet, de úgy, hogy előtte elmondja, megmutatja. Én ezen a hétvégén tényleg rengeteget tanultam, nagyon sok hasznos információt, lépést, kombinációt tudhatok már magaménak. Hálás vagyok és szerencsés, hogy eddig nagyrészt tőle tanulhattam a legfőbb alapokat! Remélem az ezt követő gyakorlati órákon is vele leszünk többségében!:)

Fáradt vagyok-e????? Nagyon, de olyan jó értelemben, élveztem ennek a két napnak minden percét.:) 

Pár évvel ezelőtt sok mindent gondoltam volna, de azt, hogy aerobic oktatónak tanulok, amit ennyire fogok szeretni....érdekes az élet:) Egy biztos, a sorsunk kikerülhetetlen, néha mi magunk is meglepődünk azon, mi van megírva nekünk. És bizony ezt néha nagyon nagyon nehéz megérteni, elfogadni, feldolgozni, néha viszont óriási öröm és boldogság mikor megéljük.

Én azt mondom, éljünk meg minden napot boldogan, legyenek álmaink és céljaink, mert azok visznek minket előre!

Ezért mondom mindig azt, ne kelljen már éveket elpazarolnunk az életünkből arra, hogy lefogyunk, visszahízunk, vagy cipeljük a súlyfelesleget és e miatt boldogtalanok vagyunk évekig, vagy évtizedekig.  A céljainkért mi magunk tudunk tenni és tennünk is kell, mert az élet nem könnyű, de éljük meg minden percét boldogan és egészségesen!!!

Megjegyzések

  1. "éveket elpazarolnunk az életünkből arra, hogy lefogyunk, visszahízunk, vagy cipeljük a súlyfelesleget és e miatt boldogtalanok vagyunk évekig, vagy évtizedekig"
    Ez annyira jellemző VOLT rám!Rettentően bízom abban,hogy már csak múlt idő,ezentúl kizárólag az utolsó mondatod szerint fogok-tudok élni!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény