Növő hold...

Tegnap dupla edzésem volt.:) Annyira szeretem ezeket az órákat. Szuper Lányok, Anyukák járnak hozzám, velem tornázni, mindig olyan jó a hangulat, mindenki kedves és barátságos, szerencsés vagyok nagyon.:) Kemény alakformálás volt, majd könnyített aerobic. Szeretem mind a kétféle mozgást.:)

A héten kétszer dupla órát tartottam, vagyis 4X60 perc, ezen kívül egyszer 60 perc dance aerobic, illetve ma 60 perc Béres A.: Menni fog. Holnap suli egész nap, vasárnap még vár rám egy 60 perces zsírégető dance óralátogatás. Közben testben és fejben is órákra készülés. Egyszóval mozgásban nincs hiány, hála istennek.:) De!

Ma reggelre fél kg-val több voltam mint szoktam. Mostanában 60,8-61,3 kg között mozgok,de ma reggel 61.7 voltam.:( Sok lánynál olvastam, hogy ők is híztak mára, pedig betartották az étrendet és az edzést is. Utána olvastam és...növő hold van. Van, aki hisz ebben van, aki nem, de érdemes ezekre a jelekre is figyelni. Mert nem biztos, hogy a diétával vagy a mozgással van baj, túl kell élni ezt a pár napot:

"Növő holdnál az erők és energetikai impulzusok felvételre irányulnak. Ebben a periódusban célszerű a test építésére lépéseket tenni.Mivel a szervezet jobban felveszi a zsírokat és szénhidrátokat, aki fogyni, vagy legalábbis nem hízni szeretne, mondjon le a zsíros, nehéz ételekről. A testi hiányállapotok korrekcióját erősíthetjük vitamindús ételek felvételével."

Megjegyzések

  1. Szia Nonó, pont jókor írtad, 40 dkg-mal mutatott többet a mérleg, pedig mindent betartottam, és tornáztam is. Tényleg lehet benne valami!

    VálaszTörlés
  2. Nem lehet, hogy ez már a sok izom?:)

    VálaszTörlés
  3. Ki tudja, hány napig tart ez a "növekedés"?? :D
    Vége lehetne már!!! :/

    VálaszTörlés
  4. Zsani, biztosan van.:)

    Futurebody, nem hiszem.:))

    Tsiguka elvileg máig...és sajna én is többet ettem az elmúlt napokban.:((

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény