Vasárnap csak SÚLYADATKÜLDÉS lesz...

Ez fontos információ Lányok, Fiúk, csak súlyadatot küldjetek Timinek vasárnap este 20:00-ig. Tárgyba írjátok be a becenevet és az aktuális súlyadatot, pl: Nonó, 61,5 kg. Ezzel megkönnyítitek Timi munkáját is.:)

Hááát én utálom a januárt, ha szép a hóesés, ha nem, nekem a hó decemberben essen és max. január elején, de már nem kell.:(( Sötét is van, hideg is van. Nem szeretem, várom a tavaszt nagyon. Az ember ilyenkor beteges és olyan álmatag is.

De ma dupla órám van este, alig várom, ez az én doppingom, kikapcsolódás, energiabomba...:)) Imádom ezeket a tornákat, mondjuk ez azért van így, mert szuper a csapat.:) Igazi kis Torna Közösség már a miénk...hisz a NonóFitness azért jött létre, mert mozogni jó!:))

Szóval tudom, hogy nem könnyű könnyű ételeket enni, mikor az ember ilyen januári depis és nehéz rávenni magunkat a mozgásra is. De hidd el, még mindig könnyebb ilyenkor, mint nyáron. És így nyárra már szuper formában is lehetsz.:) 

Miben kell hinned? Magadban...te magad vagy az, aki tenni tudsz az egészségedért nap mint nap. Egyél tudatosan, sportolj rendszeresen és meglesz az eredménye!:D

Legyen szép napotok!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény