Bloggerina 2013!:)

Eredményhirdetés ma este!:) Izgulok nagyon.:))

Eljátszottam a gondolttal, hogy mi lenne...ha...olyan jóóó lenne.:) Meglátjuk, mindennek oka van...

Azt tudom, hogy a NonóÉletmód mennyit jelent nekem, hogy mennyire fontos, hogy az álmom megvalósult és létrejött ez a Közösség, ami emberek életét változtatta, változtatja meg. Ez a legnagyobb elismerés nekem, hogy motiválni, segíteni tudok, tudunk. A NonóÉletmód egy igazi, harcos csapat, akik minden nap tesznek azért, hogy elérjék az álmaikat és ez egyre több emberhez jut el.:)

Ezúton is,köszönöm a szavazatokat mindenkinek.:) 

De, egy biztos, büszke vagyok rátok, büszke vagyok a blogra, a csoportra, az elért és elérendő csodálatos eredményekre.:) 

A változás bennünk van...csak rajtunk múlik, hogy mikor és miképpen érjük el a céljainkat. Igenis el kell döntenünk, a fejünkben rendbe kell tennünk a gondolatainkat, akarunk kell a változást és okosan, ésszel tenni érte. Megfelelő étrenddel, minőségi és mennyiség táplálkozással illetve rendszeres mozgással mindenki elérheti az álmait! Higgy magadban, akkor sikerülni fog!

Valaki a minap azt írta nekem levélbe, hogy a kis naplóírásaimból (99 kg-ról) eljutottam a Fitness Company aerobic edzői képzésére...és mennyire igaz. Mert akartam és tettem, teszek érte nap, mint nap. Mert fontos nekem, MERT HISZEK a mozgás jótékony hatásiban és a helyes táplálkozásban. Hiszek abban, hogy ha odafigyelünk magunkra, akkor egészségesen és boldogban tovább élhetünk és lehetünk együtt azokkal, akiket szeretünk!!!!

Továbbá hiszek a szép szó erejében. Tudom, sokan nem értenek velem egyet, mert szerintük simogatással soha senki nem ért még el nagy eredményeket. Én is kaptam hideget, meleget, a mai napig. De tudom, hogy mindig a segítőkészség és kedvesség vitt előre. Nem táplált a rossz, a jóból táplálkoztam, azt szívtam magamba. Nagyon sok gonosz ember van, éppen ezért az én NonóÉletmód Lányaim és Fiaim.:) is kapnak bőven elég bántást az élet más terültén, ezért "is" a csoportban célom, hogy mindig a megfelelő iránymutatás, megfelelő és kedves kommunikáció legyen előnyben. Annyi lány és most már fiú is fogy le velünk együtt, soha egyiket sem bántottam meg (legalábbis direkt biztosan nem) és mégis elindult az úton és szépen halad rajta, vagy már éppen a végére is ért.:)

Én, vagyis mi, ebben hiszünk! Nem vagyunk egyformák és ez nem is baj! De egy biztos, amiben hiszünk, amit szeretnénk, azért harcoljunk és álljunk ki mindig!:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény