Fogyisok, hogy vagytok?

Feltettem ezt a kérdést a csoportba és kaptam sokféle választ rá tegnap. De többségében azt olvastam, nagyon nehéz, mert vagy a diéta nem megy vagy a mozgás vagy egyik sem.:(

Annyi minden hat ránk, az életünkre, szervezetünkre...itt ez a vacak idő, mindenki várja a jó időt, tudjon sétálni, kimenni, bicajozni, focizni, kirándulni a gyerekeivel, jönni-menni és nem összeszedni minden vacak betegséget. De sajnos ezt a februárt még túl kell élni!:( Nekem is vannak vacak napjaim, ma is majd elalszok egész nap...de mindig azt nézem, mi az ami előre visz...

1, jobb lesz a kedvem, ha arra gondolok, 
a Lányaim most egészségesek.:)
2, jobb lesz a kedvem, ha eszembe jut, ma este edzést tartok és mégha nem is leszünk sokan (valentin nap, betegségek) de megyek és aki tud jönni szuperül fogja érezni magát. 
Mindent megteszek ezért.:)
3, jobb lesz a kedvem, ha eszembe jut, Imádom Ádust és nem csak ma, hanem minden nap, minden percében.
4, jobb lesz a kedvem, ha arra gondolok, amit tudok kihozok magamból, hogy a suliban jól teljesítsek és nyárra 
(lekopogom) aerobic edző leszek már.
5, összességében egészséges a családom és én is, 
illetve azt csinálom, amit szeretek.:)

Lehet nevetséges, de ezeket néha végig kell gondolni, minden nap örülni kell valaminek.:) Mindig van minek!!!

Ugyan így fel lehet írni kinek mi nem megy a diéta alatt, miért nem, hogy lehetne javítani rajta...

Ami fontos, enni kell, tessék enni és számolni. Fehérliszt és fehércukor helyett, tk. gabona és xilit, tejtermékek, zöldség, gyümölcsök, főtt ételek, kerülni a tésztát (max. tk vagy durumból picit), krumpliból csak főttet, vagy sütőben egybe sültet, rizsből barnát és keveset, főzeléket (rántás nélkül), leveseket (tészta nélkül), húsokat, salátákat. Ha édességre vágyunk, akkor mi magunk süssünk, olyan gyors és finom receptek vannak. 
Nézzetek körül a blogon.:)

Mozogjunk heti 3-4 szer 40-60 percet. Szánjunk rá időt. Jobban fogod érezni magad, fogyni fogsz, jót tesz a bőrödnek, szépen formálódsz majd. De, fontos milyen mozgást választasz, súlyodnak megfelelően kell eldönteni milyen arányban legyen a cardió és az erősítő torna. Bárkinek segítek, eddigi tanulmányaim alapján, szívesen.:))

Mindent lehet, csak akarni kell és tenni érte!!!!

Mennyivel egyszerűbb most összeszorítani a fogadat és végig csinálni fél év, egy évet és elérni a súlyodat, mint minden hétfő reggel úgy kelni, hogy mától fogyózok és bírod szerdáig. Egy életen át a tested rabja leszel és szomorúan nézel mindig a tükörben és sóvárogva nézed a kirakatokat. Nem kell vékonynak lenni, de egészséges és csinosnak lenni viszont jóóó!!!! Boldogabb leszel, lesz önbizalmad és végre jól fogod magad érezni a bőrödben!

Én is megszerettem a mozgást, sőt, az életem részévé vált, pedig, aki régóta ismer pontosan tudja, hogy anno a Norbi Duci tréninget nem tudtam végig csinálni. DE NEM ADTAM FEL! Imádok enni, de tudtam, meg kell tanulnom egészségesen és helyesen étkezni, mert különben a fiatal korom ellenére is, problémáim lehetnek. Vitt előre, hogy a Lányaim példaképe lehessek,hisz ki más lenne az, mint a saját Anyukájuk. 

Én tudom, hogy nehéz, előtte, közben és utána is. Minden nap tennünk kell. Minden nap úgy kell felkelned egy ideig, hogy tudatosan változtatni akarj azon, ahogy eddig éltél és léteztél.
Meg kell örülni, tudjátok...de csak egy szintig.

Nem kell 50 kg-ra fogyni...nem vagyunk 14 éves kislányok már. Felnőtt nők vagyunk, legyünk sexik, csinik, nőiesek. Nem kell soványnak lenni, találjuk meg önmagunkat, ez a lényeg!:)

A választás rajtad áll! De a VÁLTOZÁS BENNED VAN!!!


Megjegyzések

  1. Köszi Nonó! Nagyon szeretem az írásaid! Erőt adsz! :)

    VálaszTörlés
  2. :)) Ennek szívből örülök.:)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szeretem mikor ilyeneket írsz. Attól függetlenül,hogy már január óta bennem van a MEGCSINÁLOM BÁRMI LESZ elhatározás akkor is jó mert még 1 löketet add!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény