Szaladnak a napok...

...és én nem győzök szaladni utánuk.:) 

Az elmúlt hetekben minden hétvégén volt sulim, vagy elmélet vagy gyakorlat. Most hétvégén viszont végre együtt lesz a mi kis családunk.:) Aktív pihenést tervezek...kirándulással, nagy sétákkal.:)

Ma dupla órám volt, alakformáló, nagyon jól esett. Ma nagyon volt kedvem tornázni, még két órát letoltam volna.:))

Délelőtt Farsangon voltam Amicáék ovijában. Az én kicsi Kincsem Karácsonyfa volt. Ő találta ki, én pedig megvarrtam, ilyen lett:


Nem mondom, hogy remekmű, de Amicának nagyon tetszett és ez a legfontosabb.:))

Mostanában sokat kívánom a csokit...ti, hogy vagytok ezzel? Régen nem voltam nagy csokis, de mostanában....a fekete csokin kívül bármilyen jöhetne. Jó lesz elhagynom eme új szokásomat. Bár van itthon sok diabetikus és nádcukros édesség, de azért a cukrosra is rá rá jártam...ejnye Nonó!:)

Kérdeztétek a súlyom, tartom szépségesen 61 kg körül.:) Ezt nagyon szereti a szervezetem azt vettem észre.:) Nem kevés, nem is sok.

A sok torna hatására persze az étvágyam is megnőtt, néha fel tudnék falni egy fél disznót is, de uralkodom magamon. Ma este, torna után, zabkását ettem, xilittel és eperrel.:) Isteni volt.:)

Holnap húslevest főzök, hozzá tönkölylisztes palacsinta, diabetikus eperlekvárral és vanília pudinggal (xilites), ha pedig még lesz időm, akkor csinálok a hétvégére sajtos-túrós rudat.:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény