Verseny...

...nem is szeretem így nevezni, hiszen nem verseny ez, hanem egy egymást motiváló összefogás.:) Segítjük és támogatjuk egymást. A blogra, csoportba azért jönnek a Lányok és a Fiúk, hogy erőt, energiát kapjanak. Én a szép szó erejében hiszek...

Anno sok csúnya levelet kaptam, az alakomról, bántottak engem és a családomat, hogy undorítóan nézek ki és szégyelljem magam. Kár volt erre kérnie, hisz szégyelltem magam én e nélkül is. Éppen elég nehéz volt, az ő, ők kedvessége, kedvességük nélkül is. De az ilyen emberek nem foglalkoznak mások érzéseivel. Éppen azért rúgnak bele még egyet, mert a túlsúlyos emberek nagy része  "gyenge" lelkileg, és milyen jó érzés egy gyengét bántani, nem igaz???

Na, a mi kis közösségünk nem ilyen. Számomra fontos, hogy egymásnak erős támaszai, hátvédjei legyünk. Hiszem a kedves és segítőkész hozzáállás, az odafigyelés egymásra, sokkal több segítséget nyújt. 

Ennek ellenére van aki a csúnya szót, az állandó seggberúgást szereti, ez ösztönzi, ez lelkesíti. Akkor kezd el fogyózni, mikor a férje beszól neki, az ösztönzi végig, hogy a férje nap mint nap elmondja neki mekkora feneke. Engem ez soha nem ösztönzött volna, lehet azért érzem így, mert nem is voltam ilyen helyzetben soha. Engem Ádus mindig támogatott, szép szóval segített és mellettem állt. Soha nem bántott, hanem végig jött velem azon a döcögős nehéz úton, a családommal együtt. Valljuk meg, aki végig csinált 10-20-40 kg fogyást tudja, ez az út bizony néha nehéz, főleg egyedül.

Én éppen ezért tartom fontosnak a NonóÉletmód csoportunkat, egy közösséget, ahol mindenki megkapja, amit lehet, hogy otthon nem. Ki lehet önteni a szívedet, bizony megdicsérünk (ha arról van szó, normálisan, intelligensen és kedvesen, de visszavezetünk a helyes útra) és bizony örülünk veled minden egyes leadott dkg-nak, mert én ebben hiszek. A Lányaimat sem szidással és erőltetéssel veszem rá a napi testmozgásra, hanem szép szóval és példát mutatva...

Ezt azért írtam csak le, mert én úgy érzem az elmúlt 3,5 év azért bebizonyította, hogy a NonóÉletmód egy működő dolog. Nem egy diéta, nem egy mozgásforma, hanem egy életmód, mi hisszük azt, hogy az egészség a legfontosabb, hiszünk a mozgás pozitív hatásaiban, hisszük, hogy megfelelő minőségi és mennyiségi táplálkozással, okosan és szépen le lehet fogyni (drága, buta, időigényes diéták nélkül is). Hiszünk magunkban és tudjuk, hegyeket lehet megmozgatni kitartással és együtt!:)

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény