Végre nem esik...

Talán most már bizakodhatunk abban, hogy jön a tavasz. Tudom, hétvégén még esik majd az eső, de utána én már hiszem, akarom és tudom, hogy jóóóóó idő lesz, mert muszáj annak lennie. Az emberek már teljesen befordulnak ebben a vacak időben.

Sok levelet kapok és azt olvasom, hogy nem mozdulnak ki (érthető!!) sokat esznek, unatkoznak és nassolnak, nem mozognak, mert semmi kedvük hozzá. Pedig higgyétek el, ha néha 1-1 nasi bele is kerül az étrendbe, de ha 30-40 percet tornázol, jobb lesz a közérzeted, energikusabb leszel és nem utolsó sorban csinosabb is. 

Én anno otthon tornáztam, de mióta órákat tartok azt mondom, heti 2 szer mindenkinek el kéne járnia (tudom ez sok mindentől függ és sok mindenből tevődik össze) csoportos órákra...mert egy akkora energia dózis.:) Nálunk olyan szuper jókedv van, nevetünk, keményen edzünk, néha meghalunk, de utána olyan jól érezzük magunkat! Kell a mozgás, kell a kikapcsolódás és bizony kell időt szánni magunkra. nagyon fontos! Még ha nehéz is megoldani, meg kell!

Tanulom a pszichológiát, nem mondom, hogy gyorsan haladok...de most a hétvégén Ádus itthon lesz és akkor napi akár egy órát is le tudok ülni tanulni. Bizony ez nagy szó, gyerekes Anyukák biztosan tudják, mit is jelent ez. Mert bizony én is, uzsonna készítés közben, gyerekzsivaj, háttérben mese, közben Anya inni kérek, Anya pisilnem kell...stb szoktam tanulni. De nem baj, vállaltam, végig csinálom. A héten pszichológia és pedagógia, jövőhéttől szakmai elmélet és gimnasztika.:) 3 hét múlva utolsó teszt, majd egy hónap múlva zh, az eddigiekből, ha az megvan, akkor május 16. OKJ írásbeli.:)

Lassan vége a sulinak, anno sokat filóztam, bele merjek-e vágni...kisgyerekek mellett, család, háztartás, a blog, csoport, sok ember, a torna...de nagyon boldog vagyok, hogy így döntöttem, mert soha nem tanultam még tisztán olyat, ami ennyire érdekelt és lekötött volna, mint ez.:) Célom még idén ősszel egy képzést biztosan elvégezni és tavasszal még egyet. Azok már csak 1-2 hétvége, de folyamatosan szeretném képezni magam.:)

Soha ne adjátok fel az álmaitokat...99 kg-s duci Anyukából is lehet valaki Aerobic edző.:)
Persze nem leszek már híres Prezenter, nem tökéletes az alakom, stb....de van valamim, ami sokaknak nincs és ami, akik nélkül sehol nem tartanék, két csodálatos Kislányom és egy csodálatos Férjem.:) Ők visznek engem előre, értük lettem más ember, hogy a lányaim példaképe lehessek, hogy lássák mindent lehet és el lehet érni, ha igazán akarjuk!:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény