Első futócipőm!:)

Soha nem hittem, hogy egyszer szükségem lesz egy igazi, komoly futócipőre! És mégis...

Ezt a szépséget ajánlották nekem a Spuriban (többek között), ahol elmondták, hogy jó a futási technikám, csak picit beesik a bokám (ezért fájt a másik cipőben) így olyat kaptam, ami tartja és betonra való cipő!

Csodaszép...de kipróbálni nem tudtam még érdemben, mert este későn értünk haza, ma szakad az eső, és este dupla órát tartok, viszont pénteken...szerintem szárnyalok majd benne.:)

Saucony progrid guide 6...mintha nem is lenne a lábamon!:)
Állítólag a tavalyi év legjobb cipője volt, középkategóriában!


Ezt írták róla: 
"A legrövidebb és legtömörebb jellemzés: Tökéletes cipő! 
 Nem véletlen tehát, hogy a nemzetközi szaksajtó és a futó társadalom ódákat zeng az új Guide-ról! Itt az ideje, hogy Te is kipróbáld! Miért is ilyen jó ez a cipő? Prémium kategóriájú, magas komfortfokú, párnázott, stabil cipő amely női változatban mindössze 252 gr, de férfi méretben is csak 283gr. Hihetetlen, de igaz! A tejes talpú ProGrid nyújt védelmet a talajfogástól az ellépésig, az átgördülés minden szakaszában. A speciális „Geometry of Strong” 8mm-es talpgeometriának köszönhetően a talajfogás már nem annyira sarok centrikus, mint a klasszikus 12 mm-es modellek esetén. A becsapódásokat a középláb részen, lényegesen nagyobb felületen kell elosztani, ezzel is csökkentve a vázszerkezetünkre és izmainkra eső terhelést. Belső oldaltámasza hatékonyan tartja a pronáló lábat, ezzel is optimalizálva a lábállást. A nagy felületű sarok SRC biztosítja a puha, rugalmas talajfogást. HydraMax bélésanyaga pedig a technikai ruházatoknál is megszokott tökéletességgel vezeti el a verejtéket a lábról. Ez által kényelmes viseletet biztosít, ezzel is növelve a komfort érzetet és kizárja a nedvesség általi bőr felpuhulása miatti hámsérülést. Egyedülállóan lyukacsos szerkezetű, habból készülő, microbaölő, lélegző anyaggal bevont, comfortride talpbetét magas minőségű párnázottságot és kitűnő gördülést nyújt."

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény