Június 13...

Bizony nagy nap volt ez nekem...második szülinapomnak is szoktam hívni.:)

2009.06.13. kezdtem el a diétámat...99 kg voltam. Már négy éve...

Az egészben a legnagyobb boldogság az nekem, hogy nem híztam vissza...hogy lementem és így maradt. Persze, tenni kell érte, de úgy féltem, hogy nehogy visszajöjjön. Igen, ilyen mikor egy duci lány, mindig picit duci marad. De nem baj, maradjak is mindig az, tudjam honnan jöttem és az elsődleges célom mindig mások segítése legyen!:)

Négy év sok idő...Amica kisbabából...



...kész NŐ lett!:D


Megszületett Pancika...


...és Ő is lassan kész NŐ!:D


Sok szép és szomorú dolog történt négy év alatt. Hisz annyi minden változik...

A legfontosabb, hogy egészségesek vagyunk mindannyian.:)) A családomnál nincs számomra fontosabb.:)

Továbbra is vannak céljaim, álmaim, amik előre visznek. Aerobik edző lett, ami egy újabb lépcsőfok volt az életemben, egy újabb álom teljesült.:)

Boldogság nekem, hogy a NonóÉletmód 4 év alatt fennmaradt, sőt nőttön nő. Egyre többen vagyunk, egyre többen szeretnénk jobban, egészségesebben élni, fitten, csinosan megélni a mindennapokat. Motiváljuk egymást és segítjük az élet minden területén. A NonóÉletmód a harmadik gyermekem, nagyon fontos nekem minden egyes tag és ez mindig így is marad.:) Köszönöm, hogy vagytok, hisz nélkületek soha nem ment volna, sem a fogyás, sem a megtartás, sem a suli, sem a futás...mert nem csak én segítek nektek, ha kéritek, hanem ti is nekem, MINDEN NAP!:)

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény