2013. június 7., péntek

Verseny előtti utolsó futásom..

Megint feszegettem a határaimat...Kimentem futni f4-kor, két okból. 

Az egyik, mert nagyon meleg volt, a másik, mert tudtam ilyenkor vannak páran az utcán...nem sokan, de pont annyian, hogy "bezavarjanak"! Nem vagyok örült, csak készülök a verseny okozta sokadalomra. Szeretném könnyen venni, hogy sokan vannak körülöttem, előznek, én előzök...stb. Amikor a gáton futok, ott 1-2 ember jön megy, az nem ugyan olyan azért...mindenre rá kell készülni!:)

Kemény volt, terep, utca, kátyú, autó, gyalogosok, gyerekek, meleg...stb....de!!!!! 

5 km volt a terv mára és mindezt úgy, hogy a pulzusom ne menjen 170 föle, erre figyelni fogok a versenyen is, mert e fölött necces, hogy magamhoz képest gyorsan futok és így hamar elfáradok. Erre nagyon figyeltem ma, a max. pulzusom 170, 157 volt és az 5 km........tadammmm.....29:47 alatt lett meg, vagyis 10,1 km/h.:) Az utolsó 5 km futásom óta majdnem 1 percet javítottam.:)) 

Necces volt a hét: 
kedd: 6,5 km futás, 
szerda: 7 km futás, 
csüt.: dupla comb+csípő alakformáló óra
ma 5 km futás,
...holnap csak séta és rákészülés lelkileg a versenyre.:)))

Basszus 18,5 km-t futottam a héten!!!! Atya világ, ehhez jön még a verseny...hihetetlen.:)

Jelzem, alig tudtam ma elindulni a futásnál olyan izomlázam van...jó volt a tegnapi torna.:) Bocsi Csajok, kicsit hajtósra sikerült!!!

Kérem, aki teheti drukkoljon a NonóÉletmód csapatnak vasárnap 10:30-kor rajtolunk.:) Aki tud jöjjön ki szurkolni nekünk és ismerőseinek.:) 

Juditért futunk, egy csodálatos Nőért, aki elindított valamit a csoportban, amiben mi most helyt állunk és amiért tudom nagyon büszke ránk.:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése