Visszaemlékezés...

4 éve ezen a napon ezt írtam a naplómba:

"MÍNUS 3 KG:)))))) 95 vagyok :DDD Éljen éljen. Jajj úgy örülök... bár még messze a 68 kg, de alakul a dolog:) És máris jobban érzem magam a bőrömben, és a hasam is kisebb lett.:)

Kajcim tegnap: Reggeli: 3 vékony szelet párizsi, 8 dkg t.k kenyér.   Tízórai: 1 alma. Ebéd: 1 csirkecomb grillezve, salátával, utána kevés dinnye. Uzsi: 1 joghurt. Vacsi: cappuccino:) Színházba voltunk...olyan jól esett:))) 

Ebédre a salim isteni volt. 
Így csináltam: paradicsom, paprika, kígyóubi, lilahagyma, kukorica, olívaolaj, só, oregánó és natúr joghurt. 

Ma reggelire szerintem 2 tojásból lesz rántotta.:) Ebédre rántott tök lesz, abból eszek majd egy keveset és salátát.:)

Tegnapi mozgás: piacra gyalog!!! kb. 5 km oda-vissza összesen...de domb van:) Meghaltam, de jó zsírégető edzés volt. Köszi Ádus, hogy rávettél hogy gyalog menjünk:)  Na, megyek felkeltem Ádust, mert a mai mozgás: Nagytakarítás!!!! Holnap Duci tréning 3.!!!"

4 év telt el...amit máshogy csinálnék...

Reggelire ennék zöldséget és sajtot is, uzsira a joghurt natúr legyen (az nem volt az), mellé valami zöldség vagy gyümölcs, és vacsira valami könnyűt még be kellett volna iktatni, egy cappuccino kevés. Viszont a reggelire tojás a legjobb választás.:)

Azóta tudom, a piac oda és vissza maximum, legalábbis a mi kapunktól a Piac bejératáig 4 km, de akkor is tényleg jó kis edzés volt akkor az nekem.

És látjátok, azóta már futok, ma például reggel 6,5 km-t tettem meg.:) Változnak a dolgok, fejlődünk, ha teszünk érte.:)

Duci tréning is jó választás volt az akkori súlyomhoz...nagy baklövéseket nem követtem el hála égnek.:)

Ma reggel 6:15, indulok futni:

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény