E-Fit és testkezelés, első alkalom...

Túl vagyok a LillaFitt Stúdióban az első órámon és kezelésemen.:)

Nagyon jól éreztem magam, jó volt kikapcsolódni, hogy foglalkoznak velem. Közben pihentem, de mégis edzettem, test és lélek regeneráció.:)

Lillával kezdtem az E-Fitt-el...őszinte leszek voltam már SpeedFitness edzésen egyszer, de az valahogy nem volt ennyire kemény...ezt most sokkal jobban megéreztem.

Először is kaptam izotóniás italt, hogy bírjam, mondjuk direkt rendesen reggeliztem, tk. kenyér, sajt, saláta...de sokan nem esznek előtte stb, és veszélyes, nehogy rosszul legyenek, ezért az ital:


Ezután kaptam ruhát, amit be kellett vízzel spriccelni (rajtam akkor már rajtam volt a pamut felső és naci), éppen Lilla dolgozik ezen: (itt jegyezném meg a ruha XS-es!:))


Ezután pedig nekiálltunk...popsim, hátam, combom jól bírta, hasamról kicsit vissza kellett venni és a tricepszemről is...ezeket majd fokozatosan terheljük csak. A popsira idővel még tettünk is egy kicsit.:) Kaptam súlyzót, Bosu-t, Fitt és Soft ball-t...nagyon jó kis, mindent átmozgató edzés volt.:) A végén a statikus fekvő egy perc.....hááááát őőőő....jó, hogy Lilla csinálta velem, erőt adott.:D


Összességben nagyon tetszett, de hazudnék ha azt mondnám semmiség, bizony kemény volt és tutti megérzem holnap, futás, edzősködés ide vagy oda.:) 

Utána mentem Emeséhez és Faminához testkezelésre. Egy ugynevezett hullámágyba feküdtem, ami nyirokmasszázst csinált nekem, előtte fahéjas krémmel bekentek (már eltelt azóta 2 óra, hogy végeztem, de még éget.:) és ott pihegtem. Fura érzés, olyan mint amikor a vérnyomásmérő felpumpál a karodon, majd leereszt, de nem fájdalomig, hanem jól érezhetően átmasszíroz.:)



Legközelebb azt hiszem vákumozás lesz, ezt a kettőt fogjuk váltogatni. E-Fit pedig heti kétszer.:) 
Heti kétszer reggel tudok elmenni, valószínűleg kedd-csütörtök lesz.

Éssss  hazafelé olyan éhes voltam, hogy ennek kellett egy kornspitzet és innom egy kávét, komolyan elfáradtam.:)

Az én véleményen az Lányok, hogy a legfontosabb az étkezés, a megfelelő minőségű étkezés, a jól felépített diéta, vitaminok, ásványi agyagok, rostbevitel. Mindemellett kell a rendszeres mozgás, heti 3-szor, futás, aerobik, bicajozás vagy bármi, amit szerettek, szívesen csináljatok és jól esik.

Ezek mellett pedig ha van rá módod és lehetőséged, akkor érdemes az E-Fit, érdemes a testkezelés, mert vannak "testhibák" sajnos, amin nem segíthet a sport: bőr, stria, ödéma. Ehhez speciális krém, kezelés  szükséges. Az ember, főleg a nők persze mindig a jobbra vágynak és törekednek. Sokan ezért fekszenek kés alá...én nem szeretnék. Én maradok a természetes dolgoknál (egyenlőre.:)) és kihozom így magamból a legtöbbet, amit tudok.:)


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény