LillaFitt Stúdió - állapotfelmérésen jártam...

A LillaFitt Stúdió (katt.) ha emlékeztek nagyszerű felajánlásokat tett a 6. NonóÉletmód fogyókúra versenyünkre. Az első helyezett 50.000 Ft, a második 30.000 Ft és a harmadik helyezett 10.000 Ft értékű ajándék utalvánnyal lett gazdagabb, a leadott kilókon felül.:)

Második helyezett Lányunk már be is "váltotta", nagy örömét lelte benne, erről pár mondatot majd bővebben ír nekünk Aggie. Első helyezettünk a közeljövőben látogatja meg a Stúdiót és ugye harmadik helyezettünk átadta az utalványát másnak, mert túl messze lakik és nem tudja felhasználni. Akit kisorsoltunk, szintén rendszeresen jár már Lillához.

Egyik nap én is elmentem, körülnéztem, milyen gépek, kezelések vannak, megismerten személyesen, jobban Lillát és a legmesszebbmenőkig állítom, azon kívül, hogy kedves, értelmes és csinos (3 fiú anyukája, még mélyebb tisztelet.:)) felkészült és profi szakember is. Ő is Fintess Company-nál végzett, aerobik edző, személyi edző, gerinctréner és még sok más.:) Nagyon szép, igényes a stúdió, mindenki megtalálja a számára megfelelő mozgásformát is.


Ma elmentem én is egy állapotfelmérésre...mindenkinek ajánlani tudom, hogy vagy ide, vagy a hozzá közel eső és ezen szolgáltatást nyújtó helyre menjen el, mert nagyon jó kiindulási pont lehet ez mindenki számára.

Titkolni valóm nincs, hisz már többször mondtam és ti is látjátok, egy hétköznapi, hasonlóan jóra, szebbre törekvő nő vagyok, mint ti. Szeretnék még jobb és szebb lenni...jelenleg itt tartok:

Testtömeg: 65,7 kg
(reggeli, 7,5 km futás és 1,5 l mentes víz  után)

BMI: 22,5 (megfelelő) 

Izom%: 30,8 
(normál feletti, magas tartományba estem pont bele, 
még javítható, de jó)

Testzsír%: 29,2 
(normál kategória, de még pont belefér, 
ebből faragni kell 25 körül kéne)

Zsigeri zsír: 4 (1-9 között jó)

Alapanyagcsere: 1409 (ez alatt enni nem szabad...ez alatt senkinek nem szabadna, lásd. régebbi bejegyzésembe, ezt kell még felszorozni az aktivitással és ebből 300, max. 500 kcal mínusz az alja, amennyit szabad, sőt kell enni. Ha valaki alapanyagcsere alatt eszik, vagy lefogy és azonnal vissza is hízza, mikor rendesen kezd táplálkozni vagy nem is tud lefogyni.)

Fitt test: 45 (GOOD :))

Magasság: 171 cm
Mell: 77
Kar: 27,5
Derék: 84
Csípő: 108
Comb: 63

Igen, amikor magamnak mértem a csípőt kisebb volt...fene vigye el.:) Dehát ennyi is kész, ebből kell a legjobbat kihozni.:)

Lilla azt mondta, az étkezés és mozgásomban nem "nyúl" bele, megnézte a Polar órámat, jó intenzitással, megfelelően edzek, jó pulzusom, folytassam, amit eddig.:)

 Viszont, amiben segítene, javítana:

1, Testkezelés:
Az egyik a striák és a bőr a hasamon. Mert bizony van, amin nem lehet diétával és mozgással segíteni. (amennyit lehetett, az már kihoztam belőle) Azt mondták szerencsés vagyok, jó a bőröm, szépen rendbe lehet hozni kezeléssel. Megpróbálom, hisz maximum nyerek rajta.

A másik a lovagló rész, nem tudom másképpen leírni, de az ami a csípőnk szélén van és a legtöbb nőnek kiáll, kitüremkedik. Amire mindig azt mondjuk, széles a csípő és genetika. Igaz a széles csípő genetika, de az ott, ami olyan mintha zsír és narancsbőr egyvelege lenne, ödéma. Felhalmozódott oda a méreganyag...ez egyes nőknek itt, másoknak a popsi alatti sávban van, van akinek nincs. Ezt szintén kezeléssel lehet csak eltüntetni, mondták, hogy erre tornázhatok akár mennyit. Viszont, nagyon szépen eltávolítható, de!!! utána szinten tartó kezelés szükséges. Ezt is megpróbálom.

2, E-Fit
Speedfitness-hez hasonló, de mégsem az. Lilla és a testkezelést végző Hölgy közös konzultációja volt ez, hogy az étrendem, mozgás és kezelés mellé ez lenne jó nagyon, mert szépen kikerekítené a formákat, élet, ívet adna a testemnek. Nem izmos lesz, de adott esetben szép feszes.

Úgyhogy most, közös javaslatra heti kétszer megyek reggel, fél óra kezelés, fél óra G-Fit (jó, mert nyár van, Lányok addig eljátszanak ott, nem szeretnék a heti két edzésen kívül, amit én tartok, több időt elvenni tőlük, nem hiába járok futni is kora reggel, ameddig ők alszanak.:)) Természetesen lesz előtte, utána kép, őszintén véleményt írok majd és kíváncsian, reményekkel telve várom a változást.:)

Közben is csinálunk majd állapotfelmérést, hogy hogy állok, hol tartok. Ez most pár hónap közös munka lesz...amit nem bánok, mert jó kezek között leszek.:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény