Sok a dolog, mint mindig.:)

Már megint szerda...szaladnak a napok.:)

Hétfőn Köredzést tartottam... jól sikerült, jó kis zsírégető, állóképesség fejlesztő tréning volt, megéreztük a Lányokkal. Az óra végére a tükrök bepárásodtak a teremben.:)

Kedden, az úgynevezett passzív, de annál hatékonyabb edzésnapom van mindig...E-Fit és Testkezelés. Az E-Fit nekem nagyon tetszik, kiegészítve a rendszeres mozgással igen hatékony szerintem.:) Csak ajánlani tudok.:) A testkezelés pedig...igaz, ami igaz előtte kételkedtem, hogy van bármi, ami segíthet a striáimon, de elkezdtem elhinni, hogy bizony a hullámágy (megfelelő kezelések, krémek) segítség lehet számomra. Ugyanis ma néztük Ádussal, hogy halványulnak gyönyörűen a striáim.:)) A másik kezelés, amin voltam az a vákuum, de az még sok volt  a hasamnak, fájt az utána következő nap a hasizmom (ahol a császáros vágás van, izom). Így megbeszéltük, egyenlőre ultrahangos kezelést kap a pocim.:) Egyszer hullámágy, egyszer ultrahang lesz.:)

Ma pedig szerda, vagyis futás volt.:) 8,3 km futottam 53:00 perc alatt.:)
Utoljára megvolt a 9 km, 1:03 alatt, most a cél az volt, hogy ha kisebb is a táv, de magamhoz képest gyorsabb legyek. Sikerült...de...baromi kemény volt. Félúton azon filóztam (éppen jött a busz) hogy felszállok rá és azzal jövök haza. Komolyan, nehéz volt, pedig alig egy picit futottam csak gyorsabban. Persze, milyen is a futás, állandóan újabb és újabb célok...most az, hogy 1 órán belül 9 km, majd az, hogy meglegyen a 10! Soha nem lesz már ennek vége.:))) Megszerettem, ez van!:)

Holnap: E-Fit, Testkezelés reggel és este Alakformáló óra,
Péntek: Futás, cél: 9 km, 60:00 percen belül,
Szombat (mint mindig): aktív kikapcsolódás a családdal, meglesz akkor is a mozgás,
Vasárnap: Futás, cél: 10 km.

Felmerül a kérdés, ennyi mozgás, hány kg vagyok??? Soooooookkkkk, mert sajnos a mozgással "arányosan" baromi sokat is eszek. Ezt kéne leredukálni. Súlyt nem tudok mondani, nem mérek, mert csak felhúztam rajta magam. De kb. 65-66 kg...

Kell a mozgás, fontos, de az étrend még fontosabb...agyban kell helyre tennem végre a dolgokat. De pár hónap és súlyomnál leszek.:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény