Futottam, de ésszel.:)

Ma 5,1 km futottam 32 perc alatt! Ez a futás most úgy nézett ki, hogy emelkedőről le pici egyenes majd fel. Kemény volt, 365 kcal 27% zsír égett el. Átlag pulzus 141. Most a kezdő pulzusom valamivel jobb volt mind az elmúlt pár hétben, 113 alsó helyett 116 es a teteje 165. Vagyis elég jól 2-3 zóna dolgoztam a 141-el. Fogok rövidebbeket is futni, célom a pulzusom alsó határa 120 legyen minimum! Így is lehet fejlődni, nem mindig a nagy távok a nyerők.:)


Tegnap voltam LillaFitt-ben Testkezelésen...paprika krémet kaptam, írtam tegnap.:) Basszus képzeljétek el még, az esti Alakformáló edzés alatt is újra úgy égetett, mint reggel 9-kor mikor rám kenték. Délután picit éreztem, de a torna alatt azt hittem megpusztulok.:( És a zuhany alatt is...wááááá ez kemény cucc.:)) És a tegnapi E-Fit és elég durva comb-popsi Alakformáló után, ma igazán érzem, hogy van comb és popsi izmom.:)

Holnap BUDAPESTI NONÓFITNESZ...alig várom már.:) Ma véglegesítem a tornát...szerintem jóóó lesz. Egy kis cardió-intervall rész, majd comb, felsőtest, popsi és hasizom.:))

FONTOS! Lett egy új csoportunk:
NonóÉletmód - plusz size - a változás benned van
(katt a szövegre!)

Ez a csoport azoknak a Lányoknak, Hölgyeknek, Asszonyoknak jött létre, akik minimum 95 kg-val rendelkeznek, nagyobb súlyfeleslegtől (20-30-40 kg-tól) szeretnének megszabadulni. Ehhez van szükségük támogatásra, tanácsra, legyen az étrend vagy mozgás. Segítsük egymást.:) A NonóÉletmód- a változás benned van! a fő csoport, de szeretném ha itt, akinek gátlásai vannak ki tudna nyílni és elindulva az úton, a másik csoportban már bátran hozzászólna vagy éppen tanácsot adna, segítene a többieknek, újaknak, régieknek egyaránt.


Hétfőn, Kickbox edzés ÉRDEN!:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény