5. nap a 6 hétből...

Még igencsak több van előre, mint vissza, de sebaj.:) Gőzerővel rajta vagyok. Konzultálunk mindig Lindával, eddig ügyes.:))) voltam.:) Remélem ez így is marad. Nagyon figyelek, számolok. Lassan megszokom mi az amit lehet és abból mennyi kell egy napra.:)

Nem egyszerű...de az ember mindent meg és végigcsinál, amivel igazi célja van. Ha akarunk valamit, akkor teszünk érte.:) 

Én is jöhetnék sokféle szöveggel, hogy bleeeee párolt zöldség (mindig utáltam), meghalok akár csak egy almáért, de jól esne pár kocka akár csak eritrites csoki is vagy egy szelet Nonó féle süti. De jó lenne elmenni moziba és enni egy popcornt, de inkább ne is menjünk moziba mert úgy sem ehetem meg. De baromira elfáradok estére, de marhára sokkkk ez most....

DE nem!!!!! Még ha mind igaz is, akkor is, ezt én akartam! Miért is siránkoznék? Linda egy olyan étrendet adott nekem, amit nem egy és nem is két ember megcsinált már, méghozzá kemény felkészülési időszakban. Akkor pont nekem ne menne?

Szeretném a legjobb formámat hozni...egyszer élünk. Adja Isten, hogy legyen még ilyen lehetőség az életemben, de ha nem, akkor is úgy szeretnék visszagondolni, hogy én is mindent megtettem azért, hogy fent a színpadon példát mutassak, Peti is büszkén állhasson mellettem és a NonóÉletmód-os Lányok is azt érezzék és lássák: Igen, el lehet jutni x pontból y-ba, ha az ember TESZ ÉRTE! MINDEN EGYES NAP...

Mi nekem 6 hét...egy már lassan le is telik! 
Nehéz? Nem könnyű...de egy nő mit nem bír ki? Olyan nincs!:D

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény