Az út második és harmadik része az álmaim felé…

Megtörtént a találkozó…izgultam nagyon. Persze óriási dugó volt a városban 1,5 óra alatt nem értem be...elkéstem.:( Soha nem szoktam, úgy röstelltem. De úgy láttam nem okozott gondot, hisz tudták milyen a forgalom és nem tehetek róla.:)

Leültünk hárman „tárgyalni”. Igazából azt vettem észre nem tudnak nagyon mit mondani. Őszinte leszek meg is értem. Érkezett x szavazat egy lányra, akiről semmit nem tudnak, se egy videó anyaga, se semmi. Életmóddal kapcsolatosan megtaláltak a blogon, de hát nekik első számú szempont most a sport és fitnesz. Nehezen indult a beszélgetés, de aztán elkezdtem beszélni.:) Aki ismer, tudja ez mivel jár.:) Mert ha Nonó elkezd beszélni…:D

Szó volt a karate múltról, futásról, családról, blogról, csoportról, versenyről, NonóÉletmód-ról, fogyásomról…mire lehetek képes, mondtam maximalista vagyok és úgy gondolom lelkiismeretes. Amit elvállalok, azt legjobb tudásom szerint, meg is fogom csinálni. Végül majdnem 1,5 órát beszélgettünk. Abban maradtunk, hogy hogy másnap, szerdán elmegyek Peti órájára és aztán Ő is az enyémre.:) Megnézi, hogy mozgok az Ő óráján és én, hogy tartok órát. Ebben maradtuk, így váltunk el...

És jött a szerda.:) Peti órája szenzációs volt…kemény, pörgős cardio Kick bok. Mivel nekem a karate, kickbox, box nagy kedvenceim, így imádtam. Profi, nagyon jó oktató, élveztem az óráját, és nagyon reméltem, hogy lesz rá alkalmam, hogy tanuljak tőle.:) 
Utána eljött az én órámra is.:) Én Dance és Alakformáló órát tartottam aznap Pesten. 13 lány volt ott, éppen, hogy befértünk a teremben, Peti beállni már nem tudott, csak az ajtóban állva tudta megnézni az órát.:) Boldog voltam, mert nem izgultam, tartottam úgy, olyan hangulatban az órát, ahogy szoktam, a Lányok pedig szokás szerint ISTENIEK voltak, sikítoztak, nevettek, élvezték a közös mozgás örömét, mint máskor is.:) 
Óra után Peti azt mondta, szeretne velem együtt dolgozni!!! 
Fergeteges érzés volt!:D

Óra után egy gyors fotó rólunk...a NonóÉletmód-os Lányoknak.:)


Tibor másnap megerősítette és ki is posztolta a hírt.:) 

 VAGYIS NOVEMBER 3.-ÁN A 8. FITTARÉNA BUDAPEST RENDEZVÉNYEN, MIÉNK A NAGYSZÍNPAD ÉS MI KEZDÜNK A REGGELI BEINDÍTÓVAL!!!!:))) 

Aki teheti jöjjön el, örüljön velem, velünk.:) Életem álma teljesül ezzel és mivel ez a ti sikeretek is, hisz nélkületek ez soha nem teljesült volna, OTT A HELYETEK VELEM.:)))

Még egyszer szívből köszönöm annak, aki szavazott rám.:)

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény