Újult erővel...

Nagyon megviselt ami Pankával történt, összetörtem.:( Hibáztattam magam, hisz ott álltam mellette mégis megtörtént a baj. Szörnyű volt a kórházban az a 3 nap, és mikor hazaértem sem tudtam helyre tenni magamban a dolgokat.

Mérges voltam magamra, hogy nem tudtam (a kórházban egy dolog) de itthon sem tovább tartani a diétát. Nem bírtam visszaállni, amit addig 1,5 hétig csináltam. Linda spéci diétája biztosan nagy sikert hozott volna 6 hét alatt, ezúton is köszönöm neki a segítséget...de tegnap este elnézve a szőnyegen az Apjukkal játszó Lányaimat elgondolkoztam...mit is szeretnék, ki vagyok én?

Anyuka vagyok...aki szeret sütni, főzni, finomakat, ha teheti egészséges ételeket enni, gondolkodni a családjáról, és mindezt csodaként megélni. Mikor kiderült a FittAréna azt hiszem mássá akartam válni. Legjobb formát hozni és a maximumot adni. A maximum továbbra is bennem van, hisz a cél nem más...sőt még arra is egy lapát, azoknak, akik hittek és hisznek bennem.:) 

De, én nem azok közé tartozom, akiknek nincs feltétlenül más dolguk, mint odafigyelni arra mit eszik, mire edz, dolgozni és néha rendet tenni. Olyan időszak is volt az életemben...így pontosan tudom, a mostani teljesen más. Kell az energia és az összpontosítás a két Kislányomhoz, Pancihoz most főleg, plusz nagyon sok türelem. Most nem teheti ki a napjaim legnagyobb részét az, hogy magamra főzzek, számoljak, ne egyek csak egy-két dolgot. Most az energiáim nagy részét a családra szeretném fordítani. Hogy visszakapják azt az Anyukát, aki én valójában vagyok. Aki jókedvű, energikus és boldog. Aki blogot ír, tornákat tart, fut és imád enni, nevetni és élni.:)

Itt fűzném hozzá, hogy van aki mindemellett végig csinál, akár egy 8-10 hetes keményebb diétát is...meg is emelem a kalapom előttük, szívből tisztelem őket!

Adott egy élethelyzet...az élet, a sors...valami így akarta. Mindennek oka van. Minden alakul valamiért így vagy úgy. Én hiszek a sorsban. Ami most azt mutatta meg, jó volt az úgy ahogy én csináltam. Ettem, de okosan, megválogattam, de színesen és finomakat. Nekem így megy. Így vagyok én igazán Nonó.:)

Ennek ellenére odafigyelek, hogy mit eszek. Az utolsó héten esetleg bekeményítek. De azt mondta valaki, én képviselek valamit és valakit...ezt szeretnék ők a nagyszínpadon is látni. Ezt fogják...engem fognak, amilyen vagyok és amit tényleg képviselek!:)

Így ma sütöttem...:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény