Hami, hami...nyammmm nyammm...


Igen, ez pontosan az aminek látszik, vagy mégsem?:)))

Bizony kolbász, szalámi és májkrém. Szeretjük mind a hármat a családban. Viszont, hogy ezekbe a felvágottakba mi minden belekerül, arról írni is rossz, így nem is teszem. Pontosan tudom, hogy mindenki látott, olvasott már erről bőven eleget.

Ezek a termékek a képen mindenféle adalékanyagtól mentesek, kitermelői húsáruk. A csoportban a paleo szerint étkező lányok, teljesen nem tudtak meggyőzni ( pl. pékáru mentes érkezés!), de az biztos, hogy a hatásukra is, egyre jobban megnézem mit veszek és mit eszünk.

Találtam Diósdon egy szuper Bio boltot: BIONATURA (katt!)
Ahol minden van, amire nekem szükségem van és reális áron. Nagyon megszerettem őket, azóta oda járok. Lehet rendelni kenyeret, pékárút...ez is olyan jó dolog szerintem.

Ma, mikor megvettem a kis eritritem és kókuszzsírom és tk. tönkölytésztám Pancival és jöttünk le a lépcsőn, megláttam ezt a kis Delikáteszt...eddig nem is figyeltem:


Úgy döntöttem, ma túrós tészta lesz a tönkölytésztából...de kéne túró is, így bementem.
Hááát bizony nem csak túrót kaptam...rengeteg minden van, többek között cserpes termékek (a túróm is végül cserpes lett), olasz ételek, csokik, italok, pékárú és húsárú is.

Mikor megláttam a kolbászokat, szalámikat, sajtokat, tudtam jó helyen járok. Mindenből, amit szeretünk hoztam kóstolót. Persze, ahogy hazaértem lemeóztam. 

Mit is mondjak, milyen?
Megvan, olyan, mint amit utoljára az én drága nagymamámnál ettem gyerekkoromban, olyan ízű a kolbász és a szalámi, mert ugye azt ők maguk csinálták. És a májkrém ízéről is a gyerekkorom jutott eszembe.:) Mert ebben még az van, aminek lennie kell!

Nem vagyok semmilyen barterben vagy kapcsolatban a két üzlettel, egyszerűen kedvesek, aranyosak, segítőkészek és tényleg minőségi, jó termékeik vannak, elérhető áron, ezért ajánlom nektek is!:)

Megjegyzések

  1. kitermelői , mármint kistermelői. pékáru mentes érkezésen jót nevettem. :):)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény