Így vigyázz az alakodra karácsonykor...

Nem karácsonykor kell fogyókúrázni, bőven elég, ha a súlyunkat tartani tudjuk pár napig!” – mondja Nonó, aki nagy fogyása után ma már életmódklubot vezet, és most tippeket ad, hogyan „éljük túl” a karácsonyt.

Nekem is a karácsony volt az első nagy állomás a fogyásban – pontosabban 2009 karácsonya, amikorra is szerettem volna a júniusi 99 kilóm helyett 70 kilóval megélni a szeretet ünnepét, és boldogan átlépni az új évbe! Ez sikerült, 6 hónap alatt 29 kilót fogytam! Azóta eltelt pár év, szültem még egy kisbabát, most jól érzem magam a bőrömben, de természetesen nem szeretném én sem az új évet fogadalmakkal kezdeni, így év közben is odafigyelek arra, mit eszem és mennyit mozgok. 

 Ha év közben figyelünk magunkra, akkor az ünnepek alatt sincs félnivalónk, hisz a megszokott módon fogunk enni. Nem fogunk habzsolni, mert szervezetünk semmiben nem szenved hiányt. Én is mindig mindenhol eszem mindenből - módjával. Soha a fogyásom alatt nem sértettem meg senkit, hogy én ezt nem eszek vagy azt nem eszek. Mindig volt a tányéromon, ettem, de olyat, ami a legkevésbé hizlaló. Illetve azt se felejtsük el, hogy nem karácsonykor kell fogyókúrázni, bőven elég, ha a súlyunkat tartani tudjuk pár napig!

...ha szeretnéd a cikket tovább olvasni, akkor kattints IDE!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zabfelfújt, vagyis Zabkoch Nonó módra.:)

Pizza tészta recept

Kefires-epres kevert sütemény